Empreses instal·lades

Nom: Masqueit (+QIT)

Web: https://www.masqueit.es/ca/

E-mail: hola@masqueit.es

Telèfon: 973 930 200

Mòdul: 1.1

A Masqueit volem que totes les organitzacions tinguin Smart Access, es a dir, tecnologia intel·ligent per digitalitzar els accessos de les instal·lacions. Oferim tots els recursos necessaris per a la implementació de les últimes tecnologies en control d’accessos. Centrem els serveis en controls de accessos, control de temperatura, gestió de cues i controls d’aforament.

 

GSP

Nom: GSP

Web: http://www.gsplleida.net/

Telèfon: 973 269 229

Fax: 973 278 210

Mòduls: 1.4 i 1.5

El Grup de Sanejament Porcí (GSP) és una associació sense ànim de lucre que estructura al sector porcí de Lleida, Aragó i altres zones de la resta de l’Estat. La nostra història s’inicia a 1995, a Girona l’any 2000 neix el GSP de Girona basat en la nostra experiència. L’objectiu de l’associació és la vigilància i millora de la sanitat porcina, a fi i efecte de resultar més competitius en els mercats.

El GSP està regit per una Junta de 10 membres representatius del sector : 3 representants d’empreses integradores, 3 representants de cooperatives, 3 ramaders independents i un representant del porcí selecte. Es mantenen reunions periòdiques amb el DAR per planificar les sinèrgies. D’aquestes sinèrgies neix la USP, que permet als socis de l’associació disposar d’un dels laboratoris de diagnòstic de malalties porcines més ràpids d’Espanya. Els resultats dels anàlisis són comunicats de manera instantània via e-mail, fax, sms i pàgina web.

El dia a dia del GSP consisteix en agilitar el servei de laboratori oficial, compartint tasca amb el DAR de la Generalitat de Catalunya.

L’altra tasca del GSP és el compliment del programa sanitari dictat per l’Administració competent a la província de Lleida realitzant tots aquelles extraccions necessàries per complir la legislació vigent. Els serveis veterinaris del GSP realitzen la presa de mostres imparcial a tots els socis, també es presten serveis a demanda dels socis. A la USP el DAR aporta un responsable de laboratori veterinari funcionari i el GSP la resta de personal necessari per desenvolupar la tasca de diagnòstic.

Aquest sistema de treball ha permès que l’Administració d’altres Autonomies acceptin i validin els resultats emesos per la USP/GSP, com Aragó, Extremadura, València i Múrcia. El fet d’estructurar el sector ens permet desenvolupar altres tasques que se’ns encomana o sorgeixen a iniciativa dels socis.

 

Nom: Kopen Software

Web: /http://www.kopen.es/

E-mail: info@kopen.es;

Mòdul: 1.6

Kopen Software és una empresa moderna, compromesa amb els nostres clients i els problemes que sorgeixen en el seu dia a dia. Posem especial atenció en escoltar, amb molt d’èmfasi en comprendre els requisits i necessitats. Ens comprometem a proposar solucions de gran qualitat. Combinant aquestes qualitats amb les possibilitats d’adaptació del nostre programari de gestió aconseguim un encaix perfecte entre l’usuari final i el programari.

El nostre equip humà és el nostre millor actiu i per aquest motiu la nostra prioritat és generar un bon ambient de treball. Tot això respectant les particularitats de cada un dels nostres membres. Ens agrada mirar sempre les coses pel costat positiu i això es nota en el nostre ADN: de forma positiva els problemes es resolen més ràpidament i de forma permanent.

 

Nom: Agropig Enginyers

Telèfon: 628368515 – 616423315

E-mail: agropig.lleida@gmail.com

Mòdul: 1.7

Agropig és una empresa d’assessorament en el tractament i la gestió de residus ramaders. Els seus principals clients són plantes de tractament de dejeccions ramaderes, plantes de producció de biogàs i plantes de tractament de residus. Ofereixen una enginyeria al servei de l’agricultura, la ramaderia i el medi ambient i el seu servei està dirigit a pagesos, ramaders i indústria agroalimentària, que vulguin donar a la seva estructura empresarial i productiva les eines de treball necessàries pel desenvolupament dels seus projectes, de la manera més eficient possible.

 

GE PLUS

Nom: GESTIÓN ENERGÉTICA PLUS

Web: http://geplus.es/es/inicio/

Telèfon: 973 832 295

E-mail: geplus@geplus.es

Mòdul: 1.8

GE Plus Solucions Energètiques és una empresa de gestió de l’energia que ajuda a controlar la despesa energètica. Les empreses paguen cada mes la seva factura de consum elèctric, i ho tenen assumit, però aquest consum es pot racionalitzar i aconseguir un estalvi energètic que es pot reflectir a la factura si hi ha un control i estàs ben assessorat.

És la feina de Gestió Energètica Plus, que treballa per a una vuitantena de clients, com Grup Actel, Iberalfa, l’Institut Català d’Investigació Química de Tarragona, cooperatives com la Cooperativa De Soses, Fruitona i Fruites Font, o l’empresa Aldahra Fagavi, (que podeu veure en una de les imatges) dedicada a la transformació, comercialització i venda de farratges, on GE Plus està duent a terme la monitorització dels consums elèctrics i de gas de totes les plantes industrials, destinades al deshidratat de farratges. Aquesta actuació permetrà controlar i optimitzar la seva despesa energètica, és a dir, augmentar la seva competitivitat. Es tracta d’una inversió que s’amortitzarà en un període inferior a un any.

Basant-se amb les dades històriques de consum, GE Plus assessora sobre quin tipus de contracte és l’idoni per afrontar el cost energètic més reduït possible, tenint en compte el perfil de cada consumidor. Cal tenir en compte que no és el mateix el tipus de consum que fa una indústria determinada que la que fa una cooperativa fructícola, per exemple.

Mitjançant la monitorització, GE Plus pot conèixer el consum energètic que genera una empresa cada quart d’hora, i sobre les dades que es recullen, s’actua per reduir el cost energètic al màxim intentant eliminar mals hàbits de consum o mals usos energètics. En definitiva, s’extrauen dades per conscienciar als consumidors directes i saber què cal corregir per poder reduir el cost energètic.

Aquesta monitorització s’ha fet, per exemple, al mateix Ceeilleida, obtenint molt bons resultats d’estalvi energètic.
I si tenim en compte que aquest assessorament es pot fer també amb llum i amb gas, l’estalvi energètic que es pot aconseguir al cap d’un any pot ser considerable. GE Plus us assessora per aconseguir-ho.

 

Nom: deparaula_

Web: http://www.deparaula.com

Telèfon: 656872170

E-mail: hola@deparaula.com

Mòdul: 1.10

Deparaula_ és un projecte personal concebut per a construir i impulsar la teva marca a través del missatge. Neix amb la voluntat de transformar idees i projectes en textos que venguin. Deparaula_ és comunicació estratègica. Deparaula_  és màrqueting de continguts.

A través de la creació de contingut digital, l’elaboració de newsletters, la gestió de les xarxes socials i, en definitiva, la comunicació corporativa en totes les seves vessants, deparaula_ ajuda empreses i empresaris a connectar amb el seu públic objectiu.

A qui va dirigit?

A aquells que busquin un altaveu per difondre el seu projecte i/o història… on sigui.

A empresaris i emprenedors que tinguin un negoci però encara no hagin fet el salt al món digital o ja hi siguin però vulguin renovar-se.

A tots aquells que necessitin d’un professional que els generi contingut de qualitat a les seves pàgines web o blocs.

Als qui entenguin la importància d’estar presents a les xarxes socials d’una manera professional i estructurada i necessitin gestionar les comunitats de seguidors online.

En definitiva:

A tots aquells qui, sense aixecar la veu, vulguin aixecar el vol i estiguin convençuts que, a través de la paraula, deixaran sense paraules.

 

Nom: Vestigium

E-mail: robbysanchezm@gmail.com

Mòdul: 2.1

Empresa dedicada a la programació d’aplicacions mòbils, pàgines web, i altres solucions informàtiques.

 

Nom: IN-SITU

Web: http://www.in-situ.cat/

Telèfon: 973 268 838

E-mail: info@in-situ.cat

Mòdul: 2.2

El projecte d’INSITU PATRIMONI I TURISME va néixer a finals del 2009, amb la voluntat de donar serveis al món local en l’àmbit del patrimoni cultural i el turisme. Durant aquests anys hem anat adquirint coneixements per poder donar solucions i respostes als problemes i demandes dels nostres clients. Treballem amb la idea que el patrimoni cultural és imprescindible per al desenvolupament econòmic del territori, però també una eina important per a la cohesió social i per a la preservació de la seva identitat cultural.

Els nostres serveis van enfocats, doncs, a la recerca, protecció, conservació, recuperació i posada en valor del patrimoni cultural, aprofitant també les estratègies turístiques necessàries per a donar-lo a conèixer.

 

ITER 5

Nom: CHRONOS ITER 5

Web: http://www.iter5.cat/inici

Telèfon: 654 555 394

E-mail: info@iter5.cat

Mòdul: 2.3

ITER5 és una empresa especialitzada en gestió esportiva. El nostre objectiu és la realització i organització de projectes esportius i de lleure, ja siguin de caràcter professional o aficionat.

Ens adrecem a les institucions públiques i privades, als clubs i associacions esportives per tal de proporcionar els nostres coneixements i recursos.

ITER5 ofereix una varietat de serveis per tal de fer possible l’esdeveniment esportiu que necessiteu. Actualment comptem amb el sistema de cronometratge líder mundial: la tecnologia MYLAPS RUN CHAMPIONCHIP SYSTEM. La tecnologia és aplicable a curses populars, curses de muntanya, duatlons, triatlons, curses de btt, travesses aquàtiques, etc…

Actualment ITER5 és capdavantera a les comarques de Lleida, amb unes trenta competicions de tot tipus. La gran majoria d’aquestes proves són de caire atlètic i estan englobades dins la LLIGA PONENT, que s’inicia l’1 de gener de cada any i acaba el 31 de desembre amb la celebració de les proves de Sant Silvestre.

La LLIGA PONENT mobilitza al gruix de proves atlètiques però també al gruix de clubs de la província, a més dels que venen d’arreu de Catalunya i de la resta de comunitats, així com als atletes que ho fan sense pertànyer a cap entitat, amb una xifra propera als 3.000 esportistes de totes les categories i condicions.

A través d’ITER5 podreu seguir tota l’actualitat de l’atletisme de les comarques de Lleida i d’arreu del món, i tindreu una finestra oberta mitjançant les xarxes socials per fer-nos les consultes que vulgueu i perquè ens expliqueu i compartiu les vostres inquietuds i experiències al voltant del món de l’esport.

 

NEARCRUMBS

Nom: NEARCRUMBS

Web: http://www.nearcrumbs.com/es/

Telèfon: 973 282 571

E-mail: nearcrumbs@nearcrumbs.com

Mòdul: 2.4

A nearCrumbs som especialistes en la implantació de tot tipus d’infraestructures informàtiques segures perquè aquestes siguin el suport tecnològic que necessita el teu negoci. Diagnostiquem el nivell de seguretat de la infraestructura informàtica dels nostres clients a través del nostre protocol d’auditoria, i els oferim solucions específiques de continuïtat del negoci.

El nostre objectiu principal és assegurar que la infraestructura informàtica no sigui un impediment per al correcte esdevenir d’informació necessari per a l’activitat dels nostres clients, en aquest sentit també oferim solucions de col·laboració segura.

Oferim tot tipus de serveis específics com solucions de backup i recuperació de dades, redundància informàtica, controlem l’obsolescència informàtica i la seguretat en les bases de dades, aportem solucions de cloud a mida, vam realitzar la monitorització dels sistemes i optimitzem els servidors mitjançant la virtualització. Tot això, orientat al fet que la infraestructura informàtica no sigui impediment o barrera que t’impedeixi arribar als teus objectius empresarials.

 

Nom: Teleponent

Web: https://www.teleponent.cat/

Telèfon: 636040424

E-mail: direccio@teleponent.cat

Mòdul: 2.5

Productora audiovisual que compta amb la darrera tecnologia pel que fa a la producció i realització de vídeos. Explota un canal propi de notícies en viu i desenvolupa activitats de producció i distribució cinematogràfica i de vídeo.

 

Nom: Fabra Formació
Web: https://www.fabraformacio.com/
Telèfon: 873 45 18 48
E-mail: fabra@fabraformacio.com
Mòdul: 2.8 i 2.9

Fabra Formació és una empresa especialitzada en la formació en diferents àmbits, tipologies i disciplines.

Accions formatives per a organitzacions empresarials, professionals i autònoms, entitats públiques i privades, associacions de joves, de dones i majors de 55 anys, col·lectius diversos, formació per a grups d’adults i per a particulars.

Formacions Homologades en Prevenció de Riscos Laborals (PRL) en el sector del metall i de la construcció.

Activitats extraescolars i lúdiques per a nens i nenes de totes les edats, dels més petits als més grans. Disposem d’un ampli catàleg d’activitats amb més de 60 activitats.

Programem i dissenyem Casals i Parcs d’estiu, Nadal i Setmana Santa, Col·le tarda, Col·le juny i setembre,  Tallers per a grups infantils, joves i adults i de diferents tipologies, Xerrades per a adolescents, pares, mares, tutors i educadors, Servei d’orientació acadèmica i Escola de pares.

Elaboració de Plans Comarcals de Joventut i Plans Locals de Joventut, destinat a entitats com Ajuntaments, Oficines Joves, Consells Comarcals…, realització de l’estudi inicial, reunions amb les entitats corresponents, elaboració en base als paràmetres establerts i presentació definitiva del pla

Programem, organitzem i dissenyem formació a mida segons les necessitats de cada col·lectiu.

Fabra Formació, posa a disposició diferents metodologies de formació en modalitat presencial, e-learning i a distància.

Fabra Formació com a entitat Organitzadora, s’encarrega de la comunicació i de la gestió de la formació a la “Fundación Laboral para la Formación en el Empleo (FUNDAE).

Fabra Formació el forma un equip humà molt divers de professionals, titulats universitaris, personal de gestió, monitors i monitores, directors i directores de lleure, educadors i educadores. Tots ells comparteixen una visió de futur i una filosofia de treball, amb coneixement sistemàtic de l’alumne i de les necessitats que planteja el seu desenvolupament, tant físic com psicològic.

Entenem la nostra feina com un espai de formació educativa i d’aprenentatge que serveix per fomentar el desenvolupament de valors i actituds.

En parlem?

 

 

Nom: Aracom Cloud Services SL

Web: www.invental.es

www.bbackup.es

Telèfon: 625 211 800

E-mail: miquel@invental.es

Mòdul: 2.10

Consultoria informàtica. Comerç al por major d’ordinadors, equips perifèrics i programes informàtics.

 

Nom: Cross Point 365

Web: www.crosspoint365.com/es

E-mail: info@crosspoint365.com

Mòdul: 2.11

Empresa dedicada a l’adaptació de solucions de software de l’entorn Microsoft per a empreses, utilitzant informàtics propis i freelance. El core business de l’empresa no només és solucions informàtiques, sinó també la representació de freelance informàtics.

 

 

Nom: Ceimax Soft SLU

E-mail: ceimax@ceimax.com

Consultora tecnològica especialitzada en ciberseguretat i projectes Blockchain (cadena de blocs).

 

 

Nom: 4 Ecommerce China

Web: http://www.ecommerce4china.es/

E-mail: junyin6831@gmail.com

Mòdul: 2.14

És una empresa de publicitat i màrqueting digital sobre empreses espanyoles immerses en el mercat xinès. Ensenyen de forma digital al públic xinès diferents productes espanyols per tal de despertar interès en tot allò que a la Xina pot interessar en l’àmbit comercial, cultural…

 

 

Nom: Repaq

Web: http://www.repaq.es/

Telèfon: 629 31 04 68 – 973 106 010

Email: mcastillo@repaq.es / info@repaq.es

Mòdul: 3.3

RepaQ Packaging Consulting és una empresa de serveis per a la indústria alimentària o fabricant d’envàs alimentari.

Els seus projectes es dirigeixen a:

 • Optimització de processos d’envasament i materials d’envàs,
 • Cerca i implantació d’alternatives a materials plàstics més sostenibles.
 • Actualització d’aspectes legals per garantir l’aptitud alimentària
 • Implantació de normes de qualitat i seguretat alimentària tant per indústria alimentària com per fabricant d’envàs. (IFS, BRC, FSSC, ISO).
 • Formació dels aspectes anteriors adaptada a les necessitats de l’industria.

L’activitat de RepaQ és pionera en focalitzar l’àmbit d’anàlisi en l’envàs i l’envasament. Aquesta activitat innovadora, permet establir nous models de negoci i categories de servei, com ara la complementarietat a serveis propis d’enginyeries tècniques i de consultories d’estratègia tradicionals, la integració del disseny estructural de l’envàs en les fases de conceptualització i disseny d’aquest element, el suport en la industrialització de nous materials, o bé en serveis enfocats a garantir la qualitat de l’envàs i la seva innocuïtat.

 

 

Nom: innovArk

E-mail: fespasa@innovark.eurartigas@innovark.eu

Mòdul: 3.5

Empresa tecnològica creada per tres socis que aporten coneixement i experiència en diferents sectors entre els quals i en comú destaca l’agrícola.

En l’àmbit agrícola, el nostre esforç s’adreça a la millora dels aspectes nutricionals i organolèptics de les parts comestibles i a la protecció i a la potenciació dels cultius aplicant solucions innovadores respectuoses amb el medi ambient i que resultin en un estalvi de recursos.

Entre les tècniques aplicades en destaquem la biotecnologia i la nanotecnologia. Ambdues, però especialment la darrera, dona accés a un ventall ampli d’aplicacions més enllà de les agrícoles i constitueix una segona via de desenvolupament de negoci en sectors com són el de tractament d’aigües, el mediambiental i el energètic, els quals, com el primer, també són estratègics.

INNOVARK dissenya solucions generalistes i específiques però no produeix ni comercialitza a nivell d’usuari final, emprant a tercers per les tasques de fabricació i de distribució. Addicionalment INNOVARK es coordina amb empreses i amb centres tecnològics privats i públics, amb línies de R+D+i afins, disposats a compartir coneixements per desenvolupar projectes col·laboratius.

INNOVARK es una empresa lleial, respectuosa amb el medi ambient i compromesa amb la qualitat, que vol excel·lir en el servei i les solucions que desenvolupa, per tal de guanyar-se el respecte i el reconeixement allà a on actuï.

 

Nom: Solenver. Soluciones energéticas.

Web: solenver.com/ 

E-mail: info@solenver.com

Mòdul:3.6

Per oferir la millor solució energètica per a cada client, SOLENVER fa un estudi de viabilitat totalment gratuït, a través d’un anàlisis de cost anual de l’energia, de la demanda energètica i de la cobertura d’energia renovable que oferirà la instal·lació renovable dissenyada. Analitzant, així, els resultats energètics i els econòmics amb l’objectiu de superar les expectatives dels seus clients.

SOLENVER està format per un equip qualificat amb una amplia experiència en el sector energètic per oferir assessorament, dimensionament, execució i manteniment de projectes “claus en mà” de sistemes energètics renovables, tant per a pimes com per a usuaris finals. Estan especialitzats en instal·lacions solars fotovoltaiques, però també tenen experiència en instal·lacions renovables en general, tals com energia solar tèrmica per aigua calenta sanitària i calefacció, biomassa o mini eòlica.

 

Nom: Einor

E-mail:  info@euroiso.es

Mòdul: 3.7

EINOR, S.L. és un organisme de control Acreditat per ENAC (EI / 716), i com a tal, la seva finalitat és la de verificar el compliment de caràcter obligatori de les condicions de seguretat de productes i instal·lacions industrials mitjançant activitats de certificació, assaig, inspecció i / o auditories.

 

Nom: Mente en Blanco

Web: mentenblanco.es

Telèfon: 625 058 038

E-mail: Comunicacion@mentenblanco.es;

Mòdul: 3.9

Mente en Blanco és comunicació.
Construïm estratègies creatives amb una finalitat: despertar la teva ment i omplir-la d’idees sorprenents i innovadores. Els negocis són com les plantes: necessiten temps, dedicació i sacrifici.
Et proposem treballar junts per mimar el teu negoci i aconseguir que creixi i destaqui per sobre dels altres. La comunicació efectiva comença per escoltar. Ens importa el que vols dir.
Ningú coneix el teu negoci com tu. El nostre fort és, primer escoltar i després assessorar.

 

Nom: AM Domòtics

Web: www.amdomotics.com/

E-mail: info@amdomotics.com

Mòdul: 3.10

AM Domòtics és una empresa dedicada a la programació de cases intel·ligents, principalment amb el sistema KNX.

Per Domòtica entenem la incorporació d’una senzilla tecnologia a l’equipament dels habitatges i edificis que permeti gestionar localment, remotament i de forma energèticament eficient, segura i comfortable per a l’usuari els diferents equips i instal·lacions domèstiques tradicionals que conformen un habitatge (la calefacció, les persianes, la il·luminació, equips de so, …), de manera que es pugui realitzar qualsevol acció sense necessitat d’estar presencialment a l’habitatge.

L’objectiu és unificar tot l’habitatge perquè interactuï per sí sola ajustant-se a la necessitat de l’usuari i que ell hagi de realitzar les mínimes accions o, inclús, cap.

 

 

DAX

Nom: DAX DYNAMICS DEVELOPERS

Web: http://www.daxspain.es/

Telèfon: 973 832 341

E-mail: msantiago@daxspain.es

Mòdul: 3.11

DAX va ser creada l’any 2011 amb un clar enfocament de servei en els sectors de la logística i l’alimentació. Les nostres solucions es basen en les plataformes: Microsoft Dynamics NAV – Microsoft Dynamics AX. Als que complementem amb els verticals: UPL Granges (Per a les fàbriques de pinso). Fregues (Per a la gestió de transports). FOODVISION (Producció alimentària en planta). DimoMaint (Gestió Manteniment GMAO). Cadascun d’aquests verticals els distribuïm amb les particularitats dels països en què tenim l’exclusivitat.

Els àmbits geogràfics de cadascun són: UPL Granges: Latam, USA. Fregues: Latam, USA. FOODVISION: Espanya, Argentina, Xile i Uruguai. Som el primer Partner Microsoft d’Espanya que ha concentrat tots els seus esforços en un sol sector, el sector logístic – alimentari. Aquest fet defineix perfectament la nostra política: l’especialització. Gràcies a aquesta política hem augmentat la nostra productivitat de forma espectacular, el que ens permet ser altament competitius tant en temps com en diners. Comptem amb un capital humà expressament format en el sector alimentari, prova d’això és que els nostres consultors provenen d’especialitats estretament relacionades amb el sector del procés alimentari i afins, com són l’auditoria de qualitat, direcció d’operacions, consultoria de traçabilitat i / o consultoria de packaging. Aquesta estructura mixta ofereix als nostres clients el millor resultat, d’una banda farem servir la millor combinació de Programari gràcies a Microsoft Dynamics + Vertical, i per l’altra, consultors que coneixen i entenen perfectament la realitat del sector alimentari, aportant solucions efectives i concloents.

 

Nom: DAX DYNAMICS DEVELOPERS

Web: hgrvppe.com

E-mail: jpinyol@daxspain.es;

Mòdul: 3.11

GRVPPE és una integradora Gold Partner de Microsoft i una de les majors especialistes en consultoria i implementació de la Plataforma Microsoft Dynamics, amb més de 100 projectes al Brasil, Amèrica Llatina, EUA i Europa. A més de Lleida, també està implantada a Barcelona, Sao Paulo, Toronto i Buenos Aires.

És pionera en oferir tota una gamma de serveis que engloben Dynamics 365. Disposa d’un equip humà altament capacitat i certificat per executar projectes incorporant la nova oferta de Microsoft en els aspectes tècnics, funcionals i de negoci.

GRVPPE certifica el potencial dels serveis intel·ligents de Microsoft per ajudar les empreses a superar els desafiaments del dia a dia, contribuint a convertir el seu negoci més productiu, eficient i capaç de fer més.

 

GARRIGA ENGINYERIA

Nom: Garriga Enginyeria

Web: http://www.garriga-enginyers.com/index.html

Telèfon/fax: 973 832 295

E-mail: ggarriga@cetill.cat

Mòdul: 3.12

GARRIGA ENGINYERS és una empresa que té com a activitat principal la prestació de serveis d’enginyeria industrial en sectors com l’edificació, l’industrial, i l’obra civil.

GARRIGA ENGINYERS va iniciar la seva activitat a l’any 2005, i en l’actualitat compta amb un conjunt de tècnics i col·laboradors amb una àmplia experiència en el disseny de projectes executius i direccions d’obra dels sectors detallats, prova d’això són els més de 400 projectes que hem realitzat des dels seus inicis.

GARRIGA ENGINYERS presta diferents serveis d’enginyeria depenent de les necessitats del client,  però sempre oferint un servei d’assessorament personalitzat i de qualitat.

GARRIGA ENGINYERS, centra la seva activitat en donar servei d’enginyeria tant a particulars com a professionals, estudis d’arquitectura, constructores, promotores, així com a organismes i institucions publiques. Realitzant, bàsicament, els següents grups de feines :

 • Estudis energètics.
 • Projectes executius.
 • Instal·lacions en el sector de l’edificació.
 • Infraestructures urbanes en el sector de l’obra civil (urbanitzacions) tant a nivell urbà com industrial.
 • Edificació industrial.
 • Direccions d’obra dels projectes executius anteriorment esmentats.
 • Tramitació de llicències, tant ambientals com d’obertura d’activitats innòcues.
 • Legalització d’instal·lacions sotmeses a reglaments de seguretat.
 • Certificats d’eficiència energètica en edificis

GARRIGA ENGINYERS ofereix un servei global i complet en quant al programa arquitectònic, és a dir, engloba des del disseny inicial del projecte fins a la posada en servei de les instal·lacions, passant pel disseny del projecte executiu, així com per la direcció d’obra. Incloent tot el suport tècnic necessari, tant en el cas de clients particulars com d’estudis d’arquitectura, l’estudi de les normatives d’obligat compliment, el càlcul i disseny d’instal·lacions, els treballs de direcció i gestió de l’execució de l’obra, i projectes de legalització i compliment normatiu per a la posada en servei de les instal·lacions.

 

Nom: USE-IT

Web: www.useit.es

E-mail: info@useit.cat

Telèfon: 655 687 687 (Àlex)

Mòdul: 3.13

USE IT SOFTWARE SL, és una empresa que s’emmarca dins el camp de les noves tecnologies i IT amb més de 7 anys al mercat desenvolupant tot tipus de projectes. El nostre core business és el disseny i desenvolupament de projectes web i APPs Smartphone. Estem especialitzats en aplicacions creatives que ajudin a vendre i que per tant suposin un nou model de negoci per a l’empresa o institució que ens l’encarrega.

El nostre objectiu és desenvolupar aplicacions úniques i especialment per a l’empresa en qüestió que ajudin a solucionar un problema dels clients o a disminuir l’esforç que els consumidors han de fer per comprar a l’empresa client. Ens agrada dir que totes les nostres aplicacions van enfocades a generar preferència de compra sostinguda dels consumidors cap a les nostres empreses clients.

El nostre equip està format per 10 membres amb experiència en usabilitat, disseny, el sector Retail, institucional i desenvolupament de tot tipus d’aplicacions.

 

CARDIONLIVE

Nom: CARDIONLIVE

Web: http://www.cardionlive.com/

E-mail: info@cardionlive.com

Telèfon: 655 687 687 (Àlex), 656 355 553 (Rafa), 678 962 502 (Jordi).

Mòdul: 3.13

Use-It i Neosalus, després de participar en el programa d’acceleració empresarial Start-up Catalonia de la Generalitat a Lleida, s’han associat per crear Cardionlive, que comercialitza un nou sistema que permet la gestió en temps real de desfibril·ladors ubicats en espais públics. Cardionlive: Un sistema intel·ligent que controla desfibril·ladors públics en temps real, funciona a través d’una aplicació a l’ordinador o en un telèfon intel·ligent i permet, en primer lloc, tenir constància de la quantitat de desfibril·ladors instal·lats en espais públics, una informació que no es troba disponible, segons els responsables del projecte. El sistema avisa automàticament als serveis d’emergències quan s’obre la porta de la vitrina del desfibril·lador, i en cas que sigui a causa d’un acte vandàlic, fa fotografies i activa el GPS, gràcies a un petit aparell que s’instal·la a la vitrina . Pel que fa al manteniment, controla remotament la temperatura per assegurar el correcte funcionament del desfibril·lador i envia avisos automàtics als responsables de l’aparell i als seus distribuïdors informant sobre consumibles caducats i bateries esgotades. El sistema de Cardionlive, que funciona amb totes les marques de desfibril·ladors, també manté actualitzada la llista de persones associades a cada aparell que han rebut formació per utilitzar-lo, i els envia un recordatori automàticament quan han de renovar aquesta formació.

 

Empreses adherides al servei de CEEICloud

 1. Creafi98, empresa que es dedica al procés de dades i hosting (servei al qual s’associa a un domini web).
 2. Es dedica a la venda de packs de viatges, que inclouen el vol d’anada i tornada i allotjament a un lloc sorpresa. La destinació es pot triar entre el seu llistat de destinacions, depenent de l’aeroport d’origen, i dels quals se’n poden descartar els no desitjats. És una empresa innovadora que ofereix una nova manera de viatjar que, a més del factor sorpresa, permet al client seleccionar les dates i anar de viatge durant una curta durada, sense que el client s’hagi d’ocupar de res més.

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies

Pin It on Pinterest