Empreses instal·lades

GSP

Nom: GSP

Web: http://www.gsplleida.net/

Telèfon: 973 269 229

Fax: 973 278 210

Mòduls: 1.3, 1.4 i 1.5

El Grup de Sanejament Porcí (GSP) és una associació sense ànim de lucre que estructura al sector porcí de Lleida, Aragó i altres zones de la resta de l’Estat. L’objectiu de l’associació és la vigilància i millora de la sanitat porcina, a fi i efecte de resultar més competitius en els mercats.

El GSP està regit per una Junta de 10 membres representatius del sector : 3 representants d’empreses integradores, 3 representants de cooperatives, 3 ramaders independents i un representant del porcí selecte. Es mantenen reunions periòdiques amb el DAR per planificar les sinèrgies. D’aquestes sinèrgies neix la USP, que permet als socis de l’associació disposar d’un dels laboratoris de diagnòstic de malalties porcines més ràpids d’Espanya. Els resultats dels anàlisis són comunicats de manera instantània via e-mail, fax, sms i pàgina web.

El dia a dia del GSP consisteix en agilitar el servei de laboratori oficial, compartint tasca amb el DAR de la Generalitat de Catalunya.

L’altra tasca del GSP és el compliment del programa sanitari dictat per l’Administració competent a la província de Lleida realitzant tots aquelles extraccions necessàries per complir la legislació vigent. Els serveis veterinaris del GSP realitzen la presa de mostres imparcial a tots els socis, també es presten serveis a demanda dels socis. A la USP el DAR aporta un responsable de laboratori veterinari funcionari i el GSP la resta de personal necessari per desenvolupar la tasca de diagnòstic.

Aquest sistema de treball ha permès que l’Administració d’altres Autonomies acceptin i validin els resultats emesos per la USP/GSP, com Aragó, Extremadura, València i Múrcia. El fet d’estructurar el sector ens permet desenvolupar altres tasques que se’ns encomana o sorgeixen a iniciativa dels socis.

 

Nom: Kopen Software

Web: /http://www.kopen.es/

E-mail: info@kopen.es;

Mòdul: 1.6

KOPEN SOFTWARE es dedica a la implantació de software de gestió empresarial ERP de codi obert adaptable als requisits de les empreses.

Sabem que cada client es diferent i per això posem especial atenció en escoltar les peculiaritats dels nostres clients i els implantem un ERP que s’adapta a les seves necessitats.

Treballem amb Tryton, un ERP de codi obert amb més de 10 anys al mercat utilitzat per empreses d’arreu del món. És accessible a través de qualsevol dispositiu (ordinador, mòbil i tauleta), les 24 hores del dia els 365 dies de l’any.

Ajudem als nostres clients a millorar la productivitat, automatitzar tasques repetitives, millorar la comunicació i a prendre millors dedicions. També ens encarreguem que les dades de la vostra empresa estiguin en un lloc seguir i sempre disponibles.

Veure vídeo

 

Nom: Agropig Enginyers

Telèfon: 628368515 – 616423315

E-mail: agropig.lleida@gmail.com

Mòdul: 1.7

Agropig és una empresa d’assessorament en el tractament i la gestió de residus ramaders. Els seus principals clients són plantes de tractament de dejeccions ramaderes, plantes de producció de biogàs i plantes de tractament de residus. Ofereixen una enginyeria al servei de l’agricultura, la ramaderia i el medi ambient i el seu servei està dirigit a pagesos, ramaders i indústria agroalimentària, que vulguin donar a la seva estructura empresarial i productiva les eines de treball necessàries pel desenvolupament dels seus projectes, de la manera més eficient possible.

Veure vídeo

 

Nom: Deparaula

Web: http://www.deparaula.com

Telèfon: 693065956

E-mail: hola@deparaula.com

Mòdul: 1.8

Deparaula és una agència de màrqueting i comunicació, ubicada a Lleida, concebuda per construir i impulsar projectes i marques a través del poder del missatge. A través de la creació de contingut, la gestió de les xarxes socials i la comunicació corporativa en totes les seves vessants, Deparaula ajuda empreses i empresaris a connectar amb el seu públic objectiu.

Veure vídeo

 

Nom: Ingentec

Web: ingentec.net

Telèfon: 698907768

E-mail: ingentec.net@gmail.com; francesc.sangra@ingentec.net

Mòdul: 1.9

Ingentec es dedica a realitzar auditories energètiques i estudis d’eficiència energètica.

 

 

Nom: VirusSin

E-mail: pinchin60@icloud.com

Mòdul: 1.11

FABRICACIÓ I EL COMERÇ, TANT AL MAJOR COM AL PER MENOR, DE TOT TIPUS DE PRODUCTES QUÍMICS (EN PARTICULAR, ENCARA QUE NO EXCLUSIVAMENT, PRODUCTES DESINFECTANTS), SANITARIS I D’HIGIENE PERSONAL, TANT SI HAN ESTAT FABRICATS O ELABORATS PRÈVIAMENT PER LA SOCIETAT, COM SI HAN ESTAT ADQUIRITS.

 

 

Nom: Vestigium

E-mail: robbysanchezm@gmail.com

Mòdul: 2.1

Empresa dedicada a la programació d’aplicacions mòbils, pàgines web, i altres solucions informàtiques.

Veure vídeo

 

Nom: IN-SITU

Web: http://www.in-situ.cat/

Telèfon: 973 268 838

E-mail: info@in-situ.cat

Mòdul: 2.2

El projecte d’INSITU PATRIMONI I TURISME va néixer a finals del 2009, amb la voluntat de donar serveis al món local en l’àmbit del patrimoni cultural i el turisme. Durant aquests anys hem anat adquirint coneixements per poder donar solucions i respostes als problemes i demandes dels nostres clients. Treballem amb la idea que el patrimoni cultural és imprescindible per al desenvolupament econòmic del territori, però també una eina important per a la cohesió social i per a la preservació de la seva identitat cultural.

Els nostres serveis van enfocats, doncs, a la recerca, protecció, conservació, recuperació i posada en valor del patrimoni cultural, aprofitant també les estratègies turístiques necessàries per a donar-lo a conèixer.

Veure vídeo

 

ITER 5

Nom: CHRONOS ITER 5

Web: http://www.iter5.cat/inici

Telèfon: 654 555 394

E-mail: info@iter5.cat

Mòdul: 2.3

ITER5 és una empresa especialitzada en gestió esportiva. El nostre objectiu és la realització i organització de projectes esportius i de lleure, ja siguin de caràcter professional o aficionat.

Ens adrecem a les institucions públiques i privades, als clubs i associacions esportives per tal de proporcionar els nostres coneixements i recursos.

ITER5 ofereix una varietat de serveis per tal de fer possible l’esdeveniment esportiu que necessiteu. Actualment comptem amb el sistema de cronometratge líder mundial: la tecnologia MYLAPS RUN CHAMPIONCHIP SYSTEM. La tecnologia és aplicable a curses populars, curses de muntanya, duatlons, triatlons, curses de btt, travesses aquàtiques, etc…

Actualment ITER5 és capdavantera a les comarques de Lleida, amb unes trenta competicions de tot tipus. La gran majoria d’aquestes proves són de caire atlètic i estan englobades dins la LLIGA PONENT, que s’inicia l’1 de gener de cada any i acaba el 31 de desembre amb la celebració de les proves de Sant Silvestre.

La LLIGA PONENT mobilitza al gruix de proves atlètiques però també al gruix de clubs de la província, a més dels que venen d’arreu de Catalunya i de la resta de comunitats, així com als atletes que ho fan sense pertànyer a cap entitat, amb una xifra propera als 3.000 esportistes de totes les categories i condicions.

A través d’ITER5 podreu seguir tota l’actualitat de l’atletisme de les comarques de Lleida i d’arreu del món, i tindreu una finestra oberta mitjançant les xarxes socials per fer-nos les consultes que vulgueu i perquè ens expliqueu i compartiu les vostres inquietuds i experiències al voltant del món de l’esport.

Veure vídeo

 

GE PLUS

Nom: GESTIÓN ENERGÉTICA PLUS

Web: http://geplus.es/es/inicio/

Telèfon: 973 832 295

E-mail: geplus@geplus.es

Mòdul: 2.4

GE Plus Solucions Energètiques és una empresa de gestió de l’energia que ajuda a controlar la despesa energètica. Les empreses paguen cada mes la seva factura de consum elèctric, i ho tenen assumit, però aquest consum es pot racionalitzar i aconseguir un estalvi energètic que es pot reflectir a la factura si hi ha un control i estàs ben assessorat.

És la feina de Gestió Energètica Plus, que treballa per a una vuitantena de clients, com Grup Actel, Iberalfa, l’Institut Català d’Investigació Química de Tarragona, cooperatives com la Cooperativa De Soses, Fruitona i Fruites Font, o l’empresa Aldahra Fagavi, (que podeu veure en una de les imatges) dedicada a la transformació, comercialització i venda de farratges, on GE Plus està duent a terme la monitorització dels consums elèctrics i de gas de totes les plantes industrials, destinades al deshidratat de farratges. Aquesta actuació permetrà controlar i optimitzar la seva despesa energètica, és a dir, augmentar la seva competitivitat. Es tracta d’una inversió que s’amortitzarà en un període inferior a un any.

Basant-se amb les dades històriques de consum, GE Plus assessora sobre quin tipus de contracte és l’idoni per afrontar el cost energètic més reduït possible, tenint en compte el perfil de cada consumidor. Cal tenir en compte que no és el mateix el tipus de consum que fa una indústria determinada que la que fa una cooperativa fructícola, per exemple.

Mitjançant la monitorització, GE Plus pot conèixer el consum energètic que genera una empresa cada quart d’hora, i sobre les dades que es recullen, s’actua per reduir el cost energètic al màxim intentant eliminar mals hàbits de consum o mals usos energètics. En definitiva, s’extrauen dades per conscienciar als consumidors directes i saber què cal corregir per poder reduir el cost energètic.

Aquesta monitorització s’ha fet, per exemple, al mateix Ceeilleida, obtenint molt bons resultats d’estalvi energètic.
I si tenim en compte que aquest assessorament es pot fer també amb llum i amb gas, l’estalvi energètic que es pot aconseguir al cap d’un any pot ser considerable. GE Plus us assessora per aconseguir-ho.

Veure vídeo

 

 

Nom: KAM FM

Web: en construcció.

Contacte: djaxseven@gmail.com

Mòdul: 2.5

Dedicada al comerç electrònic minorista. proporciona als clients una experiència de compra única, oferint una àmplia gamma de productes de qualitat. A través de dues línies de negoci diferents, aspiren a destacar tant a Amazon i altres marketplaces, com a la seva pàgina web, on incorporaran modelatges en 3D i realitat augmentada per millorar la interacció amb els productes per oferir una gran experiència de compra dels usuaris.

Nom: Growords Serveis Lingüístics.

Web: growords.cat/

Contacte: info@growords.cat

Mòdul: 2.6

Growords Serveis Lingüístics està format per un equip jove de filòlegs amb experiència en el sector de la traducció i la correcció en empreses de diferents àmbits, com el sector editorial i els mitjans de comunicació. Treballem en xarxa perquè creiem en la feina ben feta però també en els vincles entre persones.

No hi ha una edició digna sense una traducció i una correcció professionals. Des de GroWords creiem en el contacte directe amb les persones i per aquest motiu posem a la vostra disposició els millors professionals, que treballaran braç a braç amb l’autor, l’editor i totes les persones implicades en el procés per assegurar un resultat òptim. Ens adaptem a la vostra manera de treballar i per fer-ho establim reunions periòdiques amb vosaltres per posar en comú criteris i punts de vista.

Serveis lingüístics per a empreses en expansió

Des de GroWords ens posem al servei de les empreses que vulguin expandir l’activitat econòmica més enllà del seu territori i fem que el llenguatge deixi de ser un obstacle per esdevenir una oportunitat per al creixement.

Des d’un entorn globalitzat com el nostre, sabem de primera mà que cada vegada són més les exigències en la comunicació pel que fa a les relacions comercials amb agents que es troben fora de les nostres fronteres; futurs socis amb qui compartim realitats sociolingüístiques diferents. I és per aquesta raó que des de GroWords posem a disposició professionals lingüístics amb les eines suficients per bastir ponts entre vosaltres i les oportunitats empresarials que hi ha arreu.

Per poder aconseguir uns resultats òptims a nivell comunicatiu, a GroWords treballem sempre a partir de dos punts que considerem ineludibles:

 • Conèixer-te com a client per parlar com tu vols.
 • Entendre el mercat en què es vol entrar.

Per tot això, la nostra xarxa de professionals sempre són nadius en la llengua dels vostres destinataris, per fer que cada text sigui comunicativament òptim i natural.

Al mateix temps, coneixem les necessitats de les empreses en procés d’expansió i, per aquesta raó, oferim serveis de traducció per a qualsevol tipus de document contractual, més enllà de l’àmbit comercial.

 

 

Nom: Fabra Formació
Web: https://www.fabraformacio.com/
Telèfon: 873 45 18 48
E-mail: fabra@fabraformacio.com
Mòdul: 2.8 i 2.9

Fabra Formació és una empresa especialitzada en la formació en diferents àmbits, tipologies i disciplines.

Accions formatives per a organitzacions empresarials, professionals i autònoms, entitats públiques i privades, associacions de joves, de dones i majors de 55 anys, col·lectius diversos, formació per a grups d’adults i per a particulars.

Formacions Homologades en Prevenció de Riscos Laborals (PRL) en el sector del metall i de la construcció.

Activitats extraescolars i lúdiques per a nens i nenes de totes les edats, dels més petits als més grans. Disposem d’un ampli catàleg d’activitats amb més de 60 activitats.

Programem i dissenyem Casals i Parcs d’estiu, Nadal i Setmana Santa, Col·le tarda, Col·le juny i setembre,  Tallers per a grups infantils, joves i adults i de diferents tipologies, Xerrades per a adolescents, pares, mares, tutors i educadors, Servei d’orientació acadèmica i Escola de pares.

Elaboració de Plans Comarcals de Joventut i Plans Locals de Joventut, destinat a entitats com Ajuntaments, Oficines Joves, Consells Comarcals…, realització de l’estudi inicial, reunions amb les entitats corresponents, elaboració en base als paràmetres establerts i presentació definitiva del pla

Programem, organitzem i dissenyem formació a mida segons les necessitats de cada col·lectiu.

Fabra Formació, posa a disposició diferents metodologies de formació en modalitat presencial, e-learning i a distància.

Fabra Formació com a entitat Organitzadora, s’encarrega de la comunicació i de la gestió de la formació a la “Fundación Laboral para la Formación en el Empleo (FUNDAE).

Fabra Formació el forma un equip humà molt divers de professionals, titulats universitaris, personal de gestió, monitors i monitores, directors i directores de lleure, educadors i educadores. Tots ells comparteixen una visió de futur i una filosofia de treball, amb coneixement sistemàtic de l’alumne i de les necessitats que planteja el seu desenvolupament, tant físic com psicològic.

Entenem la nostra feina com un espai de formació educativa i d’aprenentatge que serveix per fomentar el desenvolupament de valors i actituds.

Veure vídeo

En parlem?

 

 

Nom: Ceimax Soft SLU

WeB: www.ceimax.com

E-mail: ceimax@ceimax.com

Mòdul: 2.10

CEIMAX SOFT neix al juny de l’any 2019, com a evolució tecnològica de l’empresa de serveis informàtics SERVICLIENT 21, fundada l’any 2.000. Estem enfocats a la realització de projectes i serveis de Ciberseguretat (auditoria, peritatge i formació), així com a l’elaboració de projectes Blockchain. Som conscients del repte que suposa alinear-se amb les necessitats dels nostres clients, en un moment com l’actual, en el qual encara queda un llarg camí per recórrer en l’ús d’aquestes tecnologies. La missió de la nostra empresa és oferir un servei d’alt valor als nostres clients, tant a nivell tecnològic com social, mitjançant la comercialització de serveis professionals mitjançant l’ús d’eines i solucions digitals. Desitgem obtenir una alta satisfacció per part dels nostres clients i aconseguir-ne una font de clients referits a través d’una bona opinió i crítica. La nostra visió consisteix a ser un referent a nivell regional pel que fa al servei que oferim als nostres clients, en projectes de Ciberseguretat i Blockchain. Treballem en evolució constant, i oferim solucions globals gràcies a la implantació d’aquestes tecnologies en l’estructura i els processos del desenvolupament diari de la seva activitat. La col·laboració amb altres agents és fonamental per aconseguir la nostra meta.

 

 

Nom: Cross Point 365

Web: www.crosspoint365.com/es

E-mail: info@crosspoint365.com

Mòdul: 2.11

Empresa dedicada a l’adaptació de solucions de software de l’entorn Microsoft per a empreses, utilitzant informàtics propis i freelance. El core business de l’empresa no només és solucions informàtiques, sinó també la representació de freelance informàtics.

Veure vídeo

 

Nom: Pira Technology

Web: www.piratechnology.com/

Telèfon: 973939291

E-Mail: info@piratechnology.com

Mòdul: 2.12

PIRA TECHNOLOGY ÉS LA TEVA EMPRESA DE PROXIMITAT I PROFESSIONALITAT EN SISTEMES DE TELECOMUNICACIONS, DOMÒTICA, ALARMES SENSE QUOTES I VIDEOVIGILÀNCIA.

ESPECIALISTES EN COBERTURA MÒBIL I SOLUCIONS 5G. CONSTITUÏNT-SE COM A OPERADOR AMB LA MARCA PIRA LINE.

 • Domotitzem la teva llar amb alarmes sense quotes
 • Control d’accès i videovigilància
 • Distribuïdors de Qvadis One, el porter que et truca al teu mòbil
 • Distribuïdors Premium de Xacom, repetidors de cobertura mòbil per interior 2G, 3G, 4G i 5G, solucionem la manca de cobertura a la teva empresa
 • Parnert de Tp-Link, Avm, Devolo i Actelser la fibra plàstica per la teva empresa o llar
 • Solucions 5G, Repetidors de cobertura 5G, Routers Wifi LTE i 5G i integració dels mateixos en mobiliari urbà. Tenim accès al laboratori 5G Lleida ON on confirmem les dades
 • Solucions d’ubicació mòbil i instal·lació de xarxes privades LTE i 5G.

Nom: AM Assistant Virtual

Web: https://amassistantvirtual.com/ca/inici-assistents-vituals/

Telèfons: 655720102 – 623264864

E-mail: angels@amassistantvirtual.com – marga@amassistantvirtual.com

Mòdul 2.13

Ets empresari/ària, emprenedor/a? Cansat de fer-ho tot sol? Necessites temps per a enfocar-te en el més important. El teu negoci? No arribes a tot? Creus que la feina administrativa és una càrrega que disminueix la teva productivitat? Aquestes són preguntes que moltes vegades et fas i sense adonar-te entres en un bucle.
Nosaltres, des d’AM Assistant Virtual, t’ajudem amb les tasques administratives del dia a dia.

Nom: Ethical Granite & Natural Stone SLU

Telèfon: 669326686

E-mail: josep@ethicalgranite.com

Mòdul: 2.14

Som fabricants d’una àmplia varietat de productes elaborats amb granit, gres i calcària. Obtenint directament els nostres materials de pedreres i instal·lacions a Portugal i Espanya, busquem convertir-nos en el teu proveïdor ideal de pedra. A més, fem servir tecnologia d’avantguarda, incloent el tall per raig d’aigua, i gràcies al nostre equip multidisciplinari podem oferir superfícies sòlides amb una precisió excepcional.

 

Nom: Teleponent

Web: https://www.teleponent.cat/

Telèfon: 636040424

E-mail: direccio@teleponent.cat

Mòduls 3.1 i 3.2

Productora audiovisual que compta amb la darrera tecnologia pel que fa a la producció i realització de vídeos. Explota un canal propi de notícies en viu i desenvolupa activitats de producció i distribució cinematogràfica i de vídeo.

 

 

Nom: Repaq

Web: http://www.repaq.es/

Telèfon: 629 31 04 68 – 973 106 010

Email: mcastillo@repaq.es / info@repaq.es

Mòdul: 3.3

RepaQ Packaging Consulting és una empresa de serveis per a la indústria alimentària o fabricant d’envàs alimentari.

Els seus projectes es dirigeixen a:

 • Optimització de processos d’envasament i materials d’envàs,
 • Cerca i implantació d’alternatives a materials plàstics més sostenibles.
 • Actualització d’aspectes legals per garantir l’aptitud alimentària
 • Implantació de normes de qualitat i seguretat alimentària tant per indústria alimentària com per fabricant d’envàs. (IFS, BRC, FSSC, ISO).
 • Formació dels aspectes anteriors adaptada a les necessitats de l’industria.

L’activitat de RepaQ és pionera en focalitzar l’àmbit d’anàlisi en l’envàs i l’envasament. Aquesta activitat innovadora, permet establir nous models de negoci i categories de servei, com ara la complementarietat a serveis propis d’enginyeries tècniques i de consultories d’estratègia tradicionals, la integració del disseny estructural de l’envàs en les fases de conceptualització i disseny d’aquest element, el suport en la industrialització de nous materials, o bé en serveis enfocats a garantir la qualitat de l’envàs i la seva innocuïtat.

Veure vídeo

 

Nom: Idees i Projectes

Web: https://ideesiprojectes.com/

Telèfon: 629793114

E-mail: info@ideesiprojectes.com

Mòdul: 3.6

Idees i Projectes és una consultoria de màrqueting, la missió principal del qual és crear estratègia per a empreses i iniciatives que tinguin com a objectiu crear valor.
Ofereixen tot tipus de serveis: imatge corporativa, plans de màrqueting, edició de publicacions i fulletons en tota mena de suports.
El seu equip està format per persones entusiastes i dinàmiques. El seu entusiasme es veu reflectit en cadascun dels treballs que desenvolupen en els seus respectius departaments.

 

Nom: Einor

E-mail:  info@euroiso.es

Mòdul: 3.7

EINOR, S.L. és un organisme de control Acreditat per ENAC (EI / 716), i com a tal, la seva finalitat és la de verificar el compliment de caràcter obligatori de les condicions de seguretat de productes i instal·lacions industrials mitjançant activitats de certificació, assaig, inspecció i / o auditories.

Veure vídeo

Nom: Rescluster

Web: rescluster.com

Telèfon: 608 809 533

E-mail: info@rescluster.com

Mòdul: 3.8

RESCluster és la unió de professionals amb experiència a diversos camps amb l’objectiu comú d’aportar solucions actuals, eficaces i sostenibles. És una agrupació de diverses empreses i professionals vinculats al món de l’enginyeria i la indústria. Col·laborem per atendre projectes de manera conjunta amb l’objectiu de donar una solució tècnica als nostres clients. Volem aportar un canvi al sector industrial.

El nostre objectiu és transmetre i compartir coneixement amb els nostres clients. Els fem partícips del procés d’enginyeria perquè la seva essència romangui en tot moment. Oferim solucions als reptes que ens proposen, però compartim el “Know-How” de la metodologia per arribar junts a la solució.

Formem una unió col·laborativa, competitiva i multidisciplinària, oferint serveis d’alt valor afegit on el client a més absorbeix tant la metodologia de treball com el coneixement associat.

Disposem d’un equip heterogeni amb visions multigeneracionals, aportem al servei un punt de vista des de diferents enfocaments. La participació dels membres del nostre equip pot variar, triant per a cada repte que se’ns planteja, als millors perfils tècnics per a cada projecte concret segons les vostres necessitats.

El nostre focus és la solució resolutiva, evitant sobredimensionament de materials i processos. No ens limita la rigidesa d’experiències individuals, el format col·laboratiu ens permet una adaptabilitat més gran.

Nom: Farmactiva

Web: https://www.farmactiva.es/

Contacte: marketing@farmactiva.es

Mòdul 3.9

L’any 1992 un grup de farmacèutics va decidir innovar al sector i així va néixer Farmactiva, la primera central de compres per a farmàcia d’Espanya. Però això no va ser tot, des del primer dia el seu objectiu ha estat treballar per i per al farmacèutic, compartint-ne la visió i necessitats del dia a dia.

Després d’un creixement sostingut hem arribat a cobrir les necessitats de més de 250 farmàcies, facilitant les compres al millor preu, un programa de fidelització únic, una oferta formativa variada, un servei de comunicació i màrqueting especialitzat al canal farmàcia i sanitari, tot això creixent amb els nostres associats i en contacte amb els usuaris.

Al CEEILleida hi té instal·lada la seva oficina de màrqueting, gestionada per Profale.

 

Nom: AM Domòtics

Web: www.amdomotics.com/

E-mail: info@amdomotics.com

Mòdul: 3.10

AM Domòtics és una empresa dedicada a la programació de cases intel·ligents, principalment amb el sistema KNX.

Per Domòtica entenem la incorporació d’una senzilla tecnologia a l’equipament dels habitatges i edificis que permeti gestionar localment, remotament i de forma energèticament eficient, segura i confortable per a l’usuari els diferents equips i instal·lacions domèstiques tradicionals que conformen un habitatge (la calefacció, les persianes, la il·luminació, equips de so, …), de manera que es pugui realitzar qualsevol acció sense necessitat d’estar presencialment a l’habitatge.

L’objectiu és unificar tot l’habitatge perquè interactuï per sí sola ajustant-se a la necessitat de l’usuari i que ell hagi de realitzar les mínimes accions o, inclús, cap.

Veure vídeo

 

Nom: Laia Navarra

Web: https://laianavarra.com/

E-mail: laia@laianavarra.com

Mòdul: 3.11

Sóc la Laia Navarra, videògrafa especialitzada en Vídeo Marketing. A l’estudi realitzem vídeos corporatius i generem contingut audiovisual per a empreses i institucions, però sempre treballant l’estratègia que hi ha darrere de cada projecte per aconseguir els objectius marcats pel client i esprémer al màxim el contingut creat. Ens encanta també acompanyar emprenedors i infoproductors en el seu procés de creació de continguts audiovisuals com ara la gravació i edició de cursos online, que realitzem a l’estudi, amb la finalitat d’assolir la millor experiència d’usuari per als seus alumnes. I tot, sempre, gaudint del procés i passant-ho molt bé. Let’s play!

 

GARRIGA ENGINYERIA

Nom: Garriga Enginyeria

Web: http://www.garriga-enginyers.com/index.html

Telèfon/fax: 973 832 295

E-mail: ggarriga@cetill.cat

Mòdul: 3.12

GARRIGA ENGINYERS és una empresa que té com a activitat principal la prestació de serveis d’enginyeria industrial en sectors com l’edificació, l’industrial, i l’obra civil.

GARRIGA ENGINYERS va iniciar la seva activitat a l’any 2005, i en l’actualitat compta amb un conjunt de tècnics i col·laboradors amb una àmplia experiència en el disseny de projectes executius i direccions d’obra dels sectors detallats, prova d’això són els més de 400 projectes que hem realitzat des dels seus inicis.

GARRIGA ENGINYERS presta diferents serveis d’enginyeria depenent de les necessitats del client,  però sempre oferint un servei d’assessorament personalitzat i de qualitat.

GARRIGA ENGINYERS, centra la seva activitat en donar servei d’enginyeria tant a particulars com a professionals, estudis d’arquitectura, constructores, promotores, així com a organismes i institucions publiques. Realitzant, bàsicament, els següents grups de feines :

 • Estudis energètics.
 • Projectes executius.
 • Instal·lacions en el sector de l’edificació.
 • Infraestructures urbanes en el sector de l’obra civil (urbanitzacions) tant a nivell urbà com industrial.
 • Edificació industrial.
 • Direccions d’obra dels projectes executius anteriorment esmentats.
 • Tramitació de llicències, tant ambientals com d’obertura d’activitats innòcues.
 • Legalització d’instal·lacions sotmeses a reglaments de seguretat.
 • Certificats d’eficiència energètica en edificis

GARRIGA ENGINYERS ofereix un servei global i complet en quant al programa arquitectònic, és a dir, engloba des del disseny inicial del projecte fins a la posada en servei de les instal·lacions, passant pel disseny del projecte executiu, així com per la direcció d’obra. Incloent tot el suport tècnic necessari, tant en el cas de clients particulars com d’estudis d’arquitectura, l’estudi de les normatives d’obligat compliment, el càlcul i disseny d’instal·lacions, els treballs de direcció i gestió de l’execució de l’obra, i projectes de legalització i compliment normatiu per a la posada en servei de les instal·lacions.

Veure vídeo

 

Nom: SMART HOSPITAL

Web: www.useit.es

E-mail: info@useit.cat

Telèfon: 655 687 687 (Àlex)

Mòdul: 3.13

Treballa per millorar l’atenció dels pacients en els hospitals i centres mèdics. La seva aplicació permet gestionar i monitoritzar en temps reals el personal sanitari i millorar el rendiment del bloc quirúrgic.

 

Empreses adherides al servei de CEEICloud

Creafi98

Empresa que es dedica al procés de dades i hosting (servei al qual s’associa a un domini web).

 

Aerofor és especialista en l’ús de tecnologia dron en l’àmbit mediambiental. Compten amb la certificació ATO per impartir cursos de pilot. A més, disposen d’un ampli catàleg de formacions específiques. Realitzen inspeccions d’infraestructures per determinar debilitats i punts crítics de manteniment. Augmenten el rendiment i optimització dels cultius mitjançant captació de dades aèries. Disposen d’un equip especialitzat en la realització de contingut audiovisual, preses aèries i postproducció. Desenvolupen operatius i metodologies per a rescat i vigilància mitjançant la tecnologia RPAS (sistema de medis aeris pilotats remotament).

Veure vídeo

 

GRVPPE és una integradora Gold Partner de Microsoft i una de les majors especialistes en consultoria i implementació de la Plataforma Microsoft Dynamics, amb més de 100 projectes al Brasil, Amèrica Llatina, EUA i Europa. A més de Lleida, també està implantada a Barcelona, Sao Paulo, Toronto i Buenos Aires.

És pionera en oferir tota una gamma de serveis que engloben Dynamics 365. Disposa d’un equip humà altament capacitat i certificat per executar projectes incorporant la nova oferta de Microsoft en els aspectes tècnics, funcionals i de negoci.

GRVPPE certifica el potencial dels serveis intel·ligents de Microsoft per ajudar les empreses a superar els desafiaments del dia a dia, contribuint a convertir el seu negoci més productiu, eficient i capaç de fer més.

 

 

Nom: Solenver. Soluciones energéticas.

Web: solenver.com/ 

E-mail: info@solenver.com

Per oferir la millor solució energètica per a cada client, SOLENVER fa un estudi de viabilitat totalment gratuït, a través d’un anàlisis de cost anual de l’energia, de la demanda energètica i de la cobertura d’energia renovable que oferirà la instal·lació renovable dissenyada. Analitzant, així, els resultats energètics i els econòmics amb l’objectiu de superar les expectatives dels seus clients.

SOLENVER està format per un equip qualificat amb una amplia experiència en el sector energètic per oferir assessorament, dimensionament, execució i manteniment de projectes “claus en mà” de sistemes energètics renovables, tant per a pimes com per a usuaris finals. Estan especialitzats en instal·lacions solars fotovoltaiques, però també tenen experiència en instal·lacions renovables en general, tals com energia solar tèrmica per aigua calenta sanitària i calefacció, biomassa o mini eòlica.

Veure vídeo

 

Nom: In Home Servicios

Web: https://inhomeservicios.es/

Contacte: lleida@inhomeservicios.es

InHome Servicios són professionals dels serveis domèstics i dels serveis d’ajuda a domicili. Comptem amb personal amb més de 12 anys d’experiència atenent milers de famílies a qui presten assessorament personalitzat en la contractació de l’empleada de la llar, personal d’ajuda a domicili amb totes les garanties legals i professionals.
Es preocupen per conèixer les seves necessitats reals i oferir un servei de confiança amb garanties. A InHome Servicios s’encarreguen de tot. Basen el seu èxit en 3 pilars:

 • Assessoria Personalitzada.
 • Gestió continuada.
 • Professionalitat.

 

Nom: Aconsilium

Web: https://www.aconsilium.com/

Telèfon: 640 725 684

E-mail: info@aconsilium.com

Equip professional que assessora persones i negocis, ofereix formacions, organitza esdeveniments per connectar el territori i gestionen la comunicació, el màrqueting i la social media de forma integral.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies

Pin It on Pinterest