Empreses instal·lades

Nom: INTECH 3D

Web: INTECH3D intech3d.es/

Telèfon: 681 198 958 (Joan Foguera), 666 842 077 (John Amin)

E-mail: jfolguera@intech3d.esfrancesc@intech3d.esrlopez@intech3d.esjamin@intech3d.es;

Mòduls: 1.1 i 1.2

INTECH3D​ és un centre de transferència tecnològica instal·lat al CEEILleida​, que va néixer per ser el referent territorial en l’expansió de la tecnologia d’impressió i escaneig 3D. L’objectiu d’aquest centre de transferència tecnològica és el de sensibilitzar i assessorar sectors empresarials que disposin de departaments d’Investigació i desenvolupament, o de departaments especials de fabricació.

Aquest centre de transferència combina diferents agents que s’uneixen per crear un conjunt empresarial fort: la start-up lleidatana, Invelon Technologies, dedicada a oferir solucions biomèdiques mitjançant tecnologia 3D, com a mecanisme i societat impulsora del projecte. INTECH3D compta amb el suport de Grupo Sicnova​, com a partner tecnològic i proveïdor oficial de productes i serveis 3D.

Invelon Technologies, és una empresa especialitzada en la creació i impuls de tot tipus de projectes innovadors, relacionats amb programes d’Investigació, desenvolupament i innovació tecnològica i impressió 3D. Ofereixen solucions a empreses 4.0 i actualment, a més de treballar en la fabricació de pròtesis humanes amb impressores 3D, també ofereixen el servei de consultoria tecnològica amb assessorament en qualsevol tipus d’empreses en l’elecció de maquinària adaptable a les necessitats reals, solucions tècniques de dubtes relatius a maquinària i reparacions al sector de la impressió 3D, i disseny de components incorporables en fabricació.

Invelon ha guanyat el Premi Acció Social 2017, en la categoria d’Acció Social, que es va lliurar a Girona, pel disseny d’una mà biònica no invasiva i funcional, manufacturada mitjançant el disseny i impressió 3D, i de gran similitud amb el braç humà. Un disseny que és obra de Arnau Capell, John Amin​, i Joan Folguera Argelich​ cofundadors del projecte INVELON BIONICS.

Així mateix, a l’octubre de 2016 va guanyar el Concurs Idea de Desenvolupament d’Idees de Negoci Innovadores convocat per la Universitat de Lleida (UdL), l’Ajuntament d’Alcarràs i GLOBALleida per impulsar la creació d’empreses innovadores i/o basades en coneixement tecnològic promogudes per estudiants, graduats o investigadors en formació.

Al mateix mes d’octubre, John Amin va viatjar a Silicon Valley després que Invelon Technologies guanyés el Premi Yuzz pel projecte de pròtesis biòniques en 3D. Al juny de 2016, l’start-up va presentar al BIZ Barcelona el seu projecte de fabricació de pròtesis humanes amb impressores 3D a preu low cost, una presentació que podeu veure en aquest enllaç

INTECH 3D també ven impressores 3D professionals pensats per a qualsevol aplicació i sector i té a disposició una amplia oferta formativa de cursos online de disseny i impressió 3D. Així mateix, porta a terme impressions 3D sota demanda de productes individuals i la fabricació de series a través de les seves impressores professionals.

I si teniu al cap un disseny en 3D, el més fàcil és explicar-los-hi i INTECH 3D el dissenyarà per ordinador per imprimir-lo.

 

Nom: Invelon Technologies

Web: invelon.com/

Telèfon: 681 198 958 (Joan Foguera), 666 842 077 (John Amin)

E-mail: jfolguera@intech3d.esjamin@intech3d.es;

Mòdul: 1.3

Consultoria tecnològica que assessora a les empreses en l’elecció i implementació d’equips, tecnologies i infraestructura totalment personalitzades i adaptades a les necessitats per a la consecució dels objectius establerts.

 

GSP

Nom: GSP

Web: http://www.gsplleida.net/

Telèfon: 973 269 229

Fax: 973 278 210

Mòduls: 1.4 i 1.5

El Grup de Sanejament Porcí (GSP) és una associació sense ànim de lucre que estructura al sector porcí de Lleida, Aragó i altres zones de la resta de l’Estat. La nostra història s’inicia a 1995, a Girona l’any 2000 neix el GSP de Girona basat en la nostra experiència. L’objectiu de l’associació és la vigilància i millora de la sanitat porcina, a fi i efecte de resultar més competitius en els mercats.

El GSP està regit per una Junta de 10 membres representatius del sector : 3 representants d’empreses integradores, 3 representants de cooperatives, 3 ramaders independents i un representant del porcí selecte. Es mantenen reunions periòdiques amb el DAR per planificar les sinèrgies. D’aquestes sinèrgies neix la USP, que permet als socis de l’associació disposar d’un dels laboratoris de diagnòstic de malalties porcines més ràpids d’Espanya. Els resultats dels anàlisis són comunicats de manera instantània via e-mail, fax, sms i pàgina web.

El dia a dia del GSP consisteix en agilitar el servei de laboratori oficial, compartint tasca amb el DAR de la Generalitat de Catalunya.

L’altra tasca del GSP és el compliment del programa sanitari dictat per l’Administració competent a la província de Lleida realitzant tots aquelles extraccions necessàries per complir la legislació vigent. Els serveis veterinaris del GSP realitzen la presa de mostres imparcial a tots els socis, també es presten serveis a demanda dels socis. A la USP el DAR aporta un responsable de laboratori veterinari funcionari i el GSP la resta de personal necessari per desenvolupar la tasca de diagnòstic.

Aquest sistema de treball ha permès que l’Administració d’altres Autonomies acceptin i validin els resultats emesos per la USP/GSP, com Aragó, Extremadura, València i Múrcia. El fet d’estructurar el sector ens permet desenvolupar altres tasques que se’ns encomana o sorgeixen a iniciativa dels socis.

 

Nom: 3DTelemetria Làser.

Web: http://www.3dtelemetria.net/wordpress/es/

Telèfon: 873452040

E-mail: info@3dtelemetria.net

Mòdul 1.6

Ofereix serveis 3D d’última generació, entre ells la realització d’escaneig tridimensional d’edificis i d’entorns, a partir dels quals poden obtenir passejos virtuals immersius en qualitat 4K, entorns reals interactius, visió VR, plànols 3D, entre d’altres.

 

Nom: Agropig Enginyers

Telèfon: 628368515 – 616423315

E-mail: agropig.lleida@gmail.com

Mòdul: 1.7

Assessorament en el tractament i la gestió de residus ramaders.

 

GE PLUS

Nom: GESTIÓN ENERGÉTICA PLUS

Web: http://geplus.es/es/inicio/

Telèfon: 973 832 295

E-mail: geplus@geplus.es

Mòdul: 1.8

GE Plus Solucions Energètiques és una empresa de gestió de l’energia que ajuda a controlar la despesa energètica. Les empreses paguen cada mes la seva factura de consum elèctric, i ho tenen assumit, però aquest consum es pot racionalitzar i aconseguir un estalvi energètic que es pot reflectir a la factura si hi ha un control i estàs ben assessorat.

És la feina de Gestió Energètica Plus, que treballa per a una vuitantena de clients, com Grup Actel, Iberalfa, l’Institut Català d’Investigació Química de Tarragona, cooperatives com la Cooperativa De Soses, Fruitona i Fruites Font, o l’empresa Aldahra Fagavi, (que podeu veure en una de les imatges) dedicada a la transformació, comercialització i venda de farratges, on GE Plus està duent a terme la monitorització dels consums elèctrics i de gas de totes les plantes industrials, destinades al deshidratat de farratges. Aquesta actuació permetrà controlar i optimitzar la seva despesa energètica, és a dir, augmentar la seva competitivitat. Es tracta d’una inversió que s’amortitzarà en un període inferior a un any.

Basant-se amb les dades històriques de consum, GE Plus assessora sobre quin tipus de contracte és l’idoni per afrontar el cost energètic més reduït possible, tenint en compte el perfil de cada consumidor. Cal tenir en compte que no és el mateix el tipus de consum que fa una indústria determinada que la que fa una cooperativa fructícola, per exemple.

Mitjançant la monitorització, GE Plus pot conèixer el consum energètic que genera una empresa cada quart d’hora, i sobre les dades que es recullen, s’actua per reduir el cost energètic al màxim intentant eliminar mals hàbits de consum o mals usos energètics. En definitiva, s’extrauen dades per conscienciar als consumidors directes i saber què cal corregir per poder reduir el cost energètic.

Aquesta monitorització s’ha fet, per exemple, al mateix Ceeilleida, obtenint molt bons resultats d’estalvi energètic.
I si tenim en compte que aquest assessorament es pot fer també amb llum i amb gas, l’estalvi energètic que es pot aconseguir al cap d’un any pot ser considerable. GE Plus us assessora per aconseguir-ho.

 

 

Nom: Randombox

Web: www.randombox.es/

E-mail: xcuadros26@gmail.com

Mòdul: 1.9

Randombox es dedica a la venda de packs de viatges, que inclouen el vol d’anada i tornada i allotjament a un lloc sorpresa. La destinació es pot triar entre el seu llistat de destinacions, depenent de l’aeroport d’origen, i dels quals se’n poden descartar els no desitjats. Tant les ciutats de sortida possibles, les destinacions, com els allotjaments que proposen, es poden consultar a: www.randombox.es

És una empresa innovadora que ofereix una nova manera de viatjar que, a més del factor sorpresa, permet al client seleccionar les dates i anar de viatge durant una curta durada, sense que el client s’hagi d’ocupar de res més.

 

Nom: deparaula_

Web: http://www.deparaula.com

Telèfon: 656872170

E-mail: hola@deparaula.com

Mòdul: 1.10

Deparaula_ és un projecte personal concebut per a construir i impulsar la teva marca a través del missatge. Neix amb la voluntat de transformar idees i projectes en textos que venguin. Deparaula_ és comunicació estratègica. Deparaula_  és màrqueting de continguts.

A través de la creació de contingut digital, l’elaboració de newsletters, la gestió de les xarxes socials i, en definitiva, la comunicació corporativa en totes les seves vessants, deparaula_ ajuda empreses i empresaris a connectar amb el seu públic objectiu.

A qui va dirigit?

A aquells que busquin un altaveu per difondre el seu projecte i/o història… on sigui.

A empresaris i emprenedors que tinguin un negoci però encara no hagin fet el salt al món digital o ja hi siguin però vulguin renovar-se.

A tots aquells que necessitin d’un professional que els generi contingut de qualitat a les seves pàgines web o blocs.

Als qui entenguin la importància d’estar presents a les xarxes socials d’una manera professional i estructurada i necessitin gestionar les comunitats de seguidors online.

En definitiva:

A tots aquells qui, sense aixecar la veu, vulguin aixecar el vol i estiguin convençuts que, a través de la paraula, deixaran sense paraules.

 

Nom: Aerofor

Web: www.aerofordron.com

Telèfon: 645240859

E-mail: eibanez@aerofor.cat

Mòdul: 1.11

Ofereix serveis tècnics a través de drons. També es dedica a la venda de drons i formació sobre el seu ús.

 

Nom: WATTSON

Web: http://www.wattson.es/theme/

Telèfon: 670095882

E-mail: info@wattson.es

Mòdul: 2.1

Empresa instal·ladora que ofereix solucions energètiques òptimes. Treballa per utilitzar l’enginy i el coneixement per tal que les instal·lacions siguin eficients. Són enginyers i professionals dedicats a investigar, dissenyar i executar cada projecte, tenint en compte les seves particularitats per assolir l’excel·lència energètica. És el soci perfecte per als constructors, arquitectes, empreses, entitats i clients particulars, que busquen solucions integrals en matèria d’instal·lacions. Wattson és més que una ment pensadora. Som enginyers, planificadors, tècnics i instal·ladors treballant de forma coordinada i eficient per un propòsit comú. Aportem una trajectòria sòlida, apostant per la qualitat, professionalitat i compromís amb els nostres clients.

 

Nom: IN-SITU

Web: http://www.in-situ.cat/

Telèfon: 973 268 838

E-mail: info@in-situ.cat

Mòdul: 2.2

El projecte d’INSITU PATRIMONI I TURISME va néixer a finals del 2009, amb la voluntat de donar serveis al món local en l’àmbit del patrimoni cultural i el turisme. Durant aquests anys hem anat adquirint coneixements per poder donar solucions i respostes als problemes i demandes dels nostres clients. Treballem amb la idea que el patrimoni cultural és imprescindible per al desenvolupament econòmic del territori, però també una eina important per a la cohesió social i per a la preservació de la seva identitat cultural.

Els nostres serveis van enfocats, doncs, a la recerca, protecció, conservació, recuperació i posada en valor del patrimoni cultural, aprofitant també les estratègies turístiques necessàries per a donar-lo a conèixer.

 

ITER 5

Nom: CHRONOS ITER 5

Web: http://www.iter5.cat/inici

Telèfon: 654 555 394

E-mail: info@iter5.cat

Mòdul: 2.3

ITER5 és una empresa especialitzada en gestió esportiva. El nostre objectiu és la realització i organització de projectes esportius i de lleure, ja siguin de caràcter professional o aficionat.

Ens adrecem a les institucions públiques i privades, als clubs i associacions esportives per tal de proporcionar els nostres coneixements i recursos.

ITER5 ofereix una varietat de serveis per tal de fer possible l’esdeveniment esportiu que necessiteu. Actualment comptem amb el sistema de cronometratge líder mundial: la tecnologia MYLAPS RUN CHAMPIONCHIP SYSTEM. La tecnologia és aplicable a curses populars, curses de muntanya, duatlons, triatlons, curses de btt, travesses aquàtiques, etc…

Actualment ITER5 és capdavantera a les comarques de Lleida, amb unes trenta competicions de tot tipus. La gran majoria d’aquestes proves són de caire atlètic i estan englobades dins la LLIGA PONENT, que s’inicia l’1 de gener de cada any i acaba el 31 de desembre amb la celebració de les proves de Sant Silvestre.

La LLIGA PONENT mobilitza al gruix de proves atlètiques però també al gruix de clubs de la província, a més dels que venen d’arreu de Catalunya i de la resta de comunitats, així com als atletes que ho fan sense pertànyer a cap entitat, amb una xifra propera als 3.000 esportistes de totes les categories i condicions.

A través d’ITER5 podreu seguir tota l’actualitat de l’atletisme de les comarques de Lleida i d’arreu del món, i tindreu una finestra oberta mitjançant les xarxes socials per fer-nos les consultes que vulgueu i perquè ens expliqueu i compartiu les vostres inquietuds i experiències al voltant del món de l’esport.

 

NEARCRUMBS

Nom: NEARCRUMBS

Web: http://www.nearcrumbs.com/es/

Telèfon: 973 282 571

E-mail: nearcrumbs@nearcrumbs.com

Mòdul: 2.4

A nearCrumbs som especialistes en la implantació de tot tipus d’infraestructures informàtiques segures perquè aquestes siguin el suport tecnològic que necessita el teu negoci. Diagnostiquem el nivell de seguretat de la infraestructura informàtica dels nostres clients a través del nostre protocol d’auditoria, i els oferim solucions específiques de continuïtat del negoci.

El nostre objectiu principal és assegurar que la infraestructura informàtica no sigui un impediment per al correcte esdevenir d’informació necessari per a l’activitat dels nostres clients, en aquest sentit també oferim solucions de col·laboració segura.

Oferim tot tipus de serveis específics com solucions de backup i recuperació de dades, redundància informàtica, controlem l’obsolescència informàtica i la seguretat en les bases de dades, aportem solucions de cloud a mida, vam realitzar la monitorització dels sistemes i optimitzem els servidors mitjançant la virtualització. Tot això, orientat al fet que la infraestructura informàtica no sigui impediment o barrera que t’impedeixi arribar als teus objectius empresarials.

 

Nom: Kopen Software

Web: /http://www.kopen.es/

Telèfon: 873400603

E-mail: info@kopen.esoscar@kopen.es;

Mòdul: 2.6

Kopen Software està formada per tres socis, tots amb més de 5 anys d’experiència en el sector de les aplicacions informàtiques. Cada un d’ells té un rol diferent dins de l’empresa, un es dedica més a la part comercial, un al marketing i l’altre a la programació de l’aplicació. La principal missió de Kopen Software és crear software per fer més fàcil el dia a dia de les empreses. D’aquest software en podem destacar dos principals característiques: la seva simplicitat i que no és difícil d’utilitzar, i que es pot personalitzar per tal d’adaptar-lo a totes les empreses.

El seu primer producte es diu Koolvet, un programa de gestió per al sector veterinari que comercialitzen com un servei de quota mensual. Així, per una petita quota mensual, els veterinaris disposen d’un accés web des d’on poden gestionar totes les dades de la seva clínica. Saben que les dades que gestionen són de molta importància per als seus clients, i per això apliquen totes les mesures de seguretat per garantir que no les perdran i que poden accedir a elles des de qualsevol lloc del món.

.

Nom: Cross Point 365

Web: www.crosspoint365.com/es

E-mail: info@crosspoint365.com

Mòdul: 2.8

Empresa dedicada a l’adaptació de solucions de software de l’entorn Microsoft per a empreses, utilitzant informàtics propis i freelance. El core business de l’empresa no només és solucions informàtiques, sinó també la representació de freelance informàtics.

 

 

Nom: DSI -Diseño y Soluciones de la Información S.L.

Web: http://www.dsisoftware.es/index.php/es/

Telèfon: 973 236 752

E-mail: xavier.ros@dsisoftware.es

Mòdul: 2.10

Les activitats de l’empresa són la distribució i comercialització d’un aplicatiu per gestionar la fidelització que desitja cada empresa, local o franquícia per als seus clients. El coneixement dels hàbits i perfils dels clients es fonamental per una bona comunicació i adaptació dels productes. Aquest software permet que l’administrador organitzi la fidelització a implantar i recollir el valor mes important.

L’altra activitat és la d’assessorament i suport informàtic, tant a nivell de hardware com de software de gestió, per a empresses.

Les activitats d’aquest negoci són, en primer lloc, el d’oferir un servei d’assessorament tecnològic amb unificació de ramificacions o serveis. Software de gestió, Hardware, tècnics, manteniments i complements tecnològics. És a dir, com fa l’assessor econòmic. Un client planteja les seves necessitats i se li porta l’especialista per resoldre la seva necessitat. I en segon lloc, i no menys important la distribució d’un programa informàtic per la gestió de Sistemes de Fidelització.

 

Nom: KATAE

Web: http://www.katae.es/

Telèfon: 973 214 617

E-mail: katae@katae.es; mtrepat@katae.es

Mòdul: 2.11

KATAE ENERGIA, S.L. és una empresa jove fruit d’un equip multidisciplinari amb anys d’experiència en el sector energètic. Kataë ofereix una àmplia varietat de productes i serveis per tal d’escollir l’energia que s’adeqüi a les seves necessitats. El desenvolupament de projectes claus en mà d’energia activa, passiva i d’eficiència energètica concedeix l’adequació de l’energia en la seva millor forma.

 • Energia passiva: L’energia més neta i eficient és aquella que no es consumeix. Aquesta podria ser una bona forma de definir l’energia passiva i com mitjançant la rehabilitació energètica en qualsevol situació s’obté una reducció de la demanda energètica i per tant, del cost energètic associat.
 • Energia activa: Producció d’energia elèctrica i tèrmica mitjançant fonts d’energia renovable per obtenir el confort adequat durant tot l’any, aquesta aportació d’energia serà fotovoltaica, solar tèrmica, biomassa, cogeneració…
 • Eficiència energètica: Eficiència energètica és la relació entre la producció d’un rendiment, servei, bé o energia i la despesa d’energia associat. Però en el que sí tots estem d’acord és en l’objectiu que perseguim, és a dir, l’optimització dels recursos energètics en les instal·lacions, independentment del sector. L’energia produïda haurà de ser consumida per elements eficients per tal d’extreure’n la màxima productivitat amb el menor cost.

 

Nom: skilbo

Web: http://skilbo.es/

Telèfon: 616821610

E-mail: info@skilbo.com

Mòdul: 2.12

Empresa Market place d’aptituds i habilitats. Skilbo és la comunitat de persones que comparteixen el seu talent amb altres i guanyen uns diners extra. Es tracta d’una xarxa social, que opera des del Centre Europeu d’Empreses i Innovació (CEEILleida) que funciona com un tauló d’anuncis de perfils personals amb habilitats que s’ofereixen per un preu establert per l’usuari. Aquestes habilitats són emmagatzemades en un menú que ells mateixos gestionen. Altres persones poden obtenir aquests serveis al navegar pels diferents cercadors categoritzats en 9 tipus diferents, per zona geogràfica o, fins i tot, per paraula clau. La comunitat posa les eines necessàries per la trobada entre els dos usuaris i el benefici s’obté per la intermediació d’ambdós.

Posem l’exemple de la Sandra, la seva filla aquesta setmana celebrarà 6 anys i desitja trobar algú a prop de casa seva que pugui preparar cupcakes durant la seva festa d’aniversari, o l’Andreu, un jove que viu lluny del centre i que segueix sense poder sortir perquè la seva moto està avariada. La Sandra o l’Andreu necessiten algú amb habilitats diferents però no saben on buscar-les. Només han d’endinsar-se a la comunitat de Skilbo per trobar a algú adient per dur-ho a terme. Poden buscar un perfil, ja sigui per zona geogràfica, categoria o paraula clau i, quan ho troben, el poden adquirir i fins i tot pagar amb un senzill mètode de pagament online. En poques hores, la Sandra i l’Andreu se senten satisfets i desitgen poder tornar a navegar per Skilbo.

Skilbo neix de la necessitat de generar serveis puntuals i locals que i pretèn assolir tres objectius:

 • El primer, generar riquesa com a intermediari d’aquestes trobades socials entre individus que tenen grans habilitats però que no disposen de cap plataforma especialitzada per explotar-les.
 • També vol promocionar i difondre aquest talent mitjançant visibilitat a la web i a les xarxes socials ja que fomenta l’augment de vendes i viralitat del lloc.
 • Per altra banda, també es vol proporcionar una ràpida i molt variada oferta de serveis amb una plataforma atractiva per a l’usuari, per tal d’augmentar vendes. Aquest negoci està emmarcat en un context on el món online està cada cop més present a les llars i empreses i són cada cop més accessibles en totes les franges demogràfiques.

L’operació principal de Skilbo és la de generar benefici a través de la intermediació entre usuaris que ofereixen i adquireixen habilitats, però també a través de serveis complementaris de promoció i divulgació per augmentar les trobades. Aquesta operació es produeix mitjançant un lloc web i una app.

Skilbo vol formar part de la vida domèstica de les persones i dels professionals que volen oferir el seu talent, primer a Catalunya i Espanya i properament a la resta del Món.

 

Nom: Teleponent

Web: https://www.teleponent.cat/

Telèfon: 636040424

E-mail: direccio@teleponent.cat

Mòdul: 2.13

Productora de continguts multimèdia per a tercers. També explota un canal propi de notícies en viu.

 

 

Nom: Synergie

Web: www.synergie.es/

Telèfon: 610 250 769

E-mail: gsanjuan@synergie.es

Mòduls: 3.1 i 3.2

Multinacional francesa especialitzada en la gestió integral dels recursos humans, ofereix serveis globals de selecció i formació de personal, consultoria i outsourcing. Compten amb una àmplia xarxa d’oficines distribuïdes en 13 països europeus (Alemanya, Bèlgica, Eslovàquia, Espanya, França, Itàlia, Luxemburg, Països Baixos, Polònia, Portugal, Regne Unit, República Txeca i Suïssa), al Canadà i a Austràlia. A Espanya, disposa de 42 delegacions a tot el país. El seu objectiu és estar presents en els principals nuclis econòmics del país. La seva missió és contribuir en la importància que té l’ocupació, tant per a les empreses com per a les persones, identificant les necessitats canviants del mercat dels seus clients i oferint solucions de capital humà que aportin valor.

 

Nom: Repaq

Web: http://www.repaq.es/

Telèfon: 629 31 04 68 – 973 106 010

Email: mcastillo@repaq.es / info@repaq.es

Mòdul: 3.3

RepaQ Packaging Consulting és una empresa de serveis industrials per l’assessorament tècnic vinculat a processos i materials d’envasament i pel desenvolupament de projectes d’implementació de noves tecnologies i materials d’envasament a la indústria envasadora, majoritàriament agroalimentària.

RepaQ compta amb una estructura de serveis classificats en 4 àmbits:

 • PackSavings, pel desenvolupament de projectes de gran impacte I retorn econòmic,
 • PackQuali, per assegurament de qualitat d’envàs I de llur innocuïtat alimentària
 • EcoPack, pel desenvolupament de sistemes d’envàs i envasament més sostenibles
 • Formació especialitzada, per assegurar el motor intern d’innovació en envàs

L’activitat de RepaQ és pionera en focalitzar l’àmbit d’anàlisi en l’envàs i l’envasament. Aquesta activitat innovadora, permet establir nous models de negoci i categories de servei, com ara la complementarietat a serveis propis d’enginyeries tècniques i de consultories d’estratègia tradicionals, la integració del disseny estructural de l’envàs en les fases de conceptualització i disseny d’aquest element o bé, el suport en la industrialització de nous materials, o noves aplicacions desenvolupades en centres de recerca.

 

Nom: Sitcons Studio

Web: sitconsstudio.com

Telèfon: 630590516

E-mail: sitcons@sitconsstudio.com

Mòdul: 3.6

Estudi de modelat, animació i programació, especialitzat en el desenvolupament d’eines i serveis web en entorns 3D. També realitzen virtualitzacions 3D per a e-commerce, simulacions industrials 3D, prototipatge experimental 3D, realitat virtual i augmentada, computer vision, Machine learning, solucions CAD 3D, formació tècnica de modelatge i animació 3D i programació de videojocs.

 

EUROISO

Nom: EuroIso

Web: www.euroiso.es

Telèfon: 622 690 727

E-mail: info@euroiso.es

Mòdul: 3.7

EuroISO és una empresa de gestió de l’eficiència i de la qualitat especialitzada en tot tipus de certificacions (ISO 9001, ISO 14001, ISO 50001, ISO 22000, OSHAS 18000, protocols IFS, BRC, i altres directives europees).

Implantem i ens encarreguem del manteniment del Sistema (ISO 9001, ISO 14001, ISO 50001, ISO 22000, OSHAS 18000, protocols IFS, BRC, i altres Directives Europees).

Més de 15 anys d’experiència ens permet oferir uns processos senzills, dissenyats per encaixar al programa de treball de la vostra empresa, oferint una tarifa ajustada, fixa d’inici, i amb un enfocament flexible per a la teva empresa.

Et proporcionarem orientació i assistència plena al llarg del procés de certificació, garantint una experiència gratificant, centrada amb el client i lliure de processos angoixants i traumàtics.

Els nostres experts, d’una forma ràpida i eficaç, realitzaran un anàlisi de la situació laboral per dissenyar el procediment específic a la vostra companyia i procedir a reduir de forma senzilla i eficaç la sinistralitat laboral. Proporcionem Servei de Protecció de Dades per a professionals individuals i societats amb adequació a la normativa LOPD, consultoria de manteniment i actualització.

També oferim formació en Medi Ambient, Qualitat, Enginyeria i Prevenció de Riscos Laborals.

 

Nom: Forsys Software

Telèfon: 619108940

E-mail: fs@fortitsystems.com

Mòdul: 3.8

Forsys Software és una empresa instal·lada al CEEILleida que es dedica a fer eines per a WordPress, un dels softwares per dissenyar webs més utilitzats del món. Posa a disposició un plugin, anomenat “wp login control”, que dóna una funcionalitat extra al WordPress, que serveix per dissenyar d’una forma ràpida i amena pàgines web. És similar al Photoshop, però amb prestacions diferents, que es pot descarregar de forma gratuïta dins de WordPress. Aquest mateix plugin  transforma el disseny a codi CSS, que és el llenguatge que permet visualitzar el nou disseny que una mateixa persona ha confeccionat per a la seva web.

Aquest plugin dissenyat per Forsys Software compta amb una versió gratuïta i una altra de pagament (Premium), i cadascuna d’elles té els seus propis components. El Francesc, autor d’aquest plugin, explica que ja ha confeccionat diferents versions, que perfeccionen la qualitat i amplia les prestacions respecte l’anterior, i que es van renovant amb una periodicitat d’entre dos i tres mesos. Permet inserir fotos de fons, modificar colors o incloure efectes especials, i ben aviat permetrà crear qualsevol objecte que es vulgui, amb una mida i un fons determinat. I una de les avantatges que té també és que les modificacions que es van fent es poden visualitzar a la web en temps real. En definitiva, una eina pensada per a usuaris finals que administren ells mateixos el WordPress i per a dissenyadors gràfics, i que permet donar el màxim de joc a l’hora d’elaborar una pàgina amb tocs originals.

Permet fer la feina d’una forma ràpida, amb un disseny que pretén destacar sobre altres pàgines que visitem, i aquest fet de tenir una pàgina personalitzada, reforça la marca personal. A més, per utilitzar aquest plugin no cal ser un expert en programació. En aquest sentit, es pot accedir a una documentació que explica com utilitzar les diferents eines per confeccionar els dissenys i el seu funcionament. De moment la documentació és en anglès, ja que, ara per ara, el seu client potencial procedeix d’Amèrica, tot i que també s’ofereixen en espanyol les interfícies d’usuari.

Quan un client es baixa aquest plugin, la compra de la llicència és de per vida, és a dir, només es paga un sol cop i es poden descarregar totes les actualitzacions que hagin en endavant. Això evita problemes alhora d’actualitzar el WordPress. Aquest plugin de Forsys Software compta amb més d’un centenar de baixades en tres mesos. Pràcticament una baixada diària de mitjana, una xifra que a ben segur es veurà incrementada a mesura que vagin sortint les noves versions del plugin, que oferiran més i millors prestacions. I tot això ho fa el Francesc al mòdul 3.8 del CEEILleida, “després de moltes hores de dedicació i de pensar molt”, diu, per oferir, en definitiva, les millors eines per confeccionar el millor disseny.

Web: https://wplogincontrol.com/

 

Nom: Mente en Blanco

Web: mentenblanco.es

Telèfon: 625 058 038

E-mail: Comunicacion@mentenblanco.es;

Mòdul: 3.9

Mente en Blanco és comunicació.
Construïm estratègies creatives amb una finalitat: despertar la teva ment i omplir-la d’idees sorprenents i innovadores. Els negocis són com les plantes: necessiten temps, dedicació i sacrifici.
Et proposem treballar junts per mimar el teu negoci i aconseguir que creixi i destaqui per sobre dels altres. La comunicació efectiva comença per escoltar. Ens importa el que vols dir.
Ningú coneix el teu negoci com tu. El nostre fort és, primer escoltar i després assessorar.

 

Nom: Growing Together

Web: https://www.growingtogetherr.com/

Telèfon: 697 733 593 – 685 244 086

E-mail: alexfernandezmateu@gmail.com

Mòdul: 3.10

A Growing Together t’ajudem amb la millora de la teva imatge corporativa, amb la gestió de les teves xarxes socials, amb la creació de la teva pàgina web i amb la creació de dissenys 3D (vídeo i foto). Neix una altra forma de fer negocis. Amb tu.

Buscàvem un nom amb el qual poguéssim definir el nostre paper en el món dels negocis. Volíem transmetre les nostres intencions directament amb el nom de la nostra empresa i vam acabar decidint que Growing Together, o en català “Creixent junts”, era la nostra millor carta de presentació. Així és, vam néixer per créixer amb vosaltres, per ajudar les petites i les mitjanes empreses donant suport a nivell digital, de disseny i de màrqueting, i per servir com un instrument amb el qual arribar a nous clients.

La nostra missió com a companyia és millorar la qualitat de la Promoció Online i Offline de les empreses que confiïn en nosaltres.

Productes:

– Disseny Corporatiu.

– Disseny i creació de Catàleg de Productes.

– Creació i gestió de Pàgina Web.

– Creació i Gestió de Xarxes Socials.

– Disseny de fullets i Tríptics.

– Disseny i creació d’anuncis 3D.

 

DAX

Nom: DAX DYNAMICS DEVELOPERS

Web: http://www.daxspain.es/

Telèfon: 973 832 341

E-mail: msantiago@daxspain.es

Mòdul: 3.11

DAX va ser creada l’any 2011 amb un clar enfocament de servei en els sectors de la logística i l’alimentació. Les nostres solucions es basen en les plataformes: Microsoft Dynamics NAV – Microsoft Dynamics AX. Als que complementem amb els verticals: UPL Granges (Per a les fàbriques de pinso). Fregues (Per a la gestió de transports). FOODVISION (Producció alimentària en planta). DimoMaint (Gestió Manteniment GMAO). Cadascun d’aquests verticals els distribuïm amb les particularitats dels països en què tenim l’exclusivitat.

Els àmbits geogràfics de cadascun són: UPL Granges: Latam, USA. Fregues: Latam, USA. FOODVISION: Espanya, Argentina, Xile i Uruguai. Som el primer Partner Microsoft d’Espanya que ha concentrat tots els seus esforços en un sol sector, el sector logístic – alimentari. Aquest fet defineix perfectament la nostra política: l’especialització. Gràcies a aquesta política hem augmentat la nostra productivitat de forma espectacular, el que ens permet ser altament competitius tant en temps com en diners. Comptem amb un capital humà expressament format en el sector alimentari, prova d’això és que els nostres consultors provenen d’especialitats estretament relacionades amb el sector del procés alimentari i afins, com són l’auditoria de qualitat, direcció d’operacions, consultoria de traçabilitat i / o consultoria de packaging. Aquesta estructura mixta ofereix als nostres clients el millor resultat, d’una banda farem servir la millor combinació de Programari gràcies a Microsoft Dynamics + Vertical, i per l’altra, consultors que coneixen i entenen perfectament la realitat del sector alimentari, aportant solucions efectives i concloents.

 

GARRIGA ENGINYERIA

Nom: Garriga Enginyeria

Web: http://www.garriga-enginyers.com/index.html

Telèfon/fax: 973 832 295

E-mail: ggarriga@cetill.cat

Mòdul: 3.12

GARRIGA ENGINYERS és una empresa que té com a activitat principal la prestació de serveis d’enginyeria industrial en sectors com l’edificació, l’industrial, i l’obra civil.

GARRIGA ENGINYERS va iniciar la seva activitat a l’any 2005, i en l’actualitat compta amb un conjunt de tècnics i col·laboradors amb una àmplia experiència en el disseny de projectes executius i direccions d’obra dels sectors detallats, prova d’això són els més de 400 projectes que hem realitzat des dels seus inicis.

GARRIGA ENGINYERS presta diferents serveis d’enginyeria depenent de les necessitats del client,  però sempre oferint un servei d’assessorament personalitzat i de qualitat.

GARRIGA ENGINYERS, centra la seva activitat en donar servei d’enginyeria tant a particulars com a professionals, estudis d’arquitectura, constructores, promotores, així com a organismes i institucions publiques. Realitzant, bàsicament, els següents grups de feines :

 • Estudis energètics.
 • Projectes executius.
 • Instal·lacions en el sector de l’edificació.
 • Infraestructures urbanes en el sector de l’obra civil (urbanitzacions) tant a nivell urbà com industrial.
 • Edificació industrial.
 • Direccions d’obra dels projectes executius anteriorment esmentats.
 • Tramitació de llicències, tant ambientals com d’obertura d’activitats innòcues.
 • Legalització d’instal·lacions sotmeses a reglaments de seguretat.
 • Certificats d’eficiència energètica en edificis

GARRIGA ENGINYERS ofereix un servei global i complet en quant al programa arquitectònic, és a dir, engloba des del disseny inicial del projecte fins a la posada en servei de les instal·lacions, passant pel disseny del projecte executiu, així com per la direcció d’obra. Incloent tot el suport tècnic necessari, tant en el cas de clients particulars com d’estudis d’arquitectura, l’estudi de les normatives d’obligat compliment, el càlcul i disseny d’instal·lacions, els treballs de direcció i gestió de l’execució de l’obra, i projectes de legalització i compliment normatiu per a la posada en servei de les instal·lacions.

 

Nom: USE-IT

Web: www.useit.es

E-mail: info@useit.cat

Telèfon: 655 687 687 (Àlex)

Mòdul: 3.13

USE IT SOFTWARE SL, és una empresa que s’emmarca dins el camp de les noves tecnologies i IT amb més de 7 anys al mercat desenvolupant tot tipus de projectes. El nostre core business és el disseny i desenvolupament de projectes web i APPs Smartphone. Estem especialitzats en aplicacions creatives que ajudin a vendre i que per tant suposin un nou model de negoci per a l’empresa o institució que ens l’encarrega.

El nostre objectiu és desenvolupar aplicacions úniques i especialment per a l’empresa en qüestió que ajudin a solucionar un problema dels clients o a disminuir l’esforç que els consumidors han de fer per comprar a l’empresa client. Ens agrada dir que totes les nostres aplicacions van enfocades a generar preferència de compra sostinguda dels consumidors cap a les nostres empreses clients.

El nostre equip està format per 10 membres amb experiència en usabilitat, disseny, el sector Retail, institucional i desenvolupament de tot tipus d’aplicacions.

 

CARDIONLIVE

Nom: CARDIONLIVE

Web: http://www.cardionlive.com/

E-mail: info@cardionlive.com

Telèfon: 655 687 687 (Àlex), 656 355 553 (Rafa), 678 962 502 (Jordi).

Mòdul: 3.13

Use-It i Neosalus, després de participar en el programa d’acceleració empresarial Start-up Catalonia de la Generalitat a Lleida, s’han associat per crear Cardionlive, que comercialitza un nou sistema que permet la gestió en temps real de desfibril·ladors ubicats en espais públics. Cardionlive: Un sistema intel·ligent que controla desfibril·ladors públics en temps real, funciona a través d’una aplicació a l’ordinador o en un telèfon intel·ligent i permet, en primer lloc, tenir constància de la quantitat de desfibril·ladors instal·lats en espais públics, una informació que no es troba disponible, segons els responsables del projecte. El sistema avisa automàticament als serveis d’emergències quan s’obre la porta de la vitrina del desfibril·lador, i en cas que sigui a causa d’un acte vandàlic, fa fotografies i activa el GPS, gràcies a un petit aparell que s’instal·la a la vitrina . Pel que fa al manteniment, controla remotament la temperatura per assegurar el correcte funcionament del desfibril·lador i envia avisos automàtics als responsables de l’aparell i als seus distribuïdors informant sobre consumibles caducats i bateries esgotades. El sistema de Cardionlive, que funciona amb totes les marques de desfibril·ladors, també manté actualitzada la llista de persones associades a cada aparell que han rebut formació per utilitzar-lo, i els envia un recordatori automàticament quan han de renovar aquesta formació.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies

Pin It on Pinterest