Congrés “Intergeneracionalitat. Sumar diferents generacions per guanyar a l’empresa”, organitzat per l’Associació Professional d’Empresàries

La intergeneracionalitat en l’empresa és una de les temàtiques que l’Associació Professional d’Empresàries de Lleida Ap!Lleida vol treballar per convidar a reflexionar al conjunt de la societat, i que determinen el present i el futur professional.En aquesta línia, organitzen la jornada “Intergeneracionalitat. Sumar diferents generacions x guanyar a l’empresa”, on s’exposarà els reptes de la coexistència en l’esfera de l’empresa entre 4 generacions, a més a més dels robots. El congrés consta del següent programa:
Post-5.jpgEs comptarà amb la conferència de David Cerdá, economista, doctor en filosofia i professional de la gestió empresarial, l’educació, la comunicació i l’ètica.Cerdá tractarà els reptes tecnològics, ecològics i econòmics dels nostres dies, on els períodes de permanència dels professionals a les empreses s’escurcen. Caldrà gestionar el talent sènior, les habilitats que no caduquen davant dels sabers tècnics mutants, la formació contínua en habilitats genuïnament humanes i els estils de lideratge canviants i adaptables davant d’unes noves regles del joc.
Seguidament, tindrà lloc la taula rodona, amb la intervenció de l’antropòleg Carles Feixa, l’experta en marketing Ester Terés, la creadora de contingut Marina Pérez (@marinadorqueguai_) i Xavier Moreno, director corporatiu de recursos humans de bonÀrea.
Post-6-1.jpgCarles Feixa és doctor en Antropologia per la Universitat de Barcelona i Honoris Causa per la de Manizales (Colòmbia), especialitzat en l’estudi de les cultures juvenils amb investigacions sobre el terreny a Catalunya, Mèxic i Colòmbia.
Post-8.jpgEster Terés és experta en estratègia de màrqueting. Actualment, treballa a EXTENSIONmania, especialitzada en comunicacions corporatives, branding i consultoria estratègica. Ha col·laborat amb marques premium dels sectors de bellesa i moda a Barcelona, Madrid i Londres, desenvolupant plans de negoci i formació interna.
Post-7.jpgMarina Pérez és creadora de contingut i estudiant de comunicació.
Post-9.jpgXavier Moreno, director corporatiu de recursos humans de bonÀrea.
La jornada finalitzarà amb un cocktail networking.   Dia: Dijous, 24 d’octubre
 Lloc: Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera – Universitat de Lleida. C/ de Jaume II, 67, 25001 Lleida
 Hora: de 16.00 a 21.00 hores Preu:
Sòcies d’Ap!Lleida: Entrada gratuïta
No sòcies / no socis d’Ap!Lleida: 25 €
Estudiant: 5 € * (caldrà acreditar la condició d’estudiant en el moment de fer inscripció, enviant comprovant a administracio@aplleida.com)INSCRIPCIONS