Campanya de Farmactiva per recaptar fons per a la investigació del càncer de mama

Farmactiva, central de compres per a farmàcies que té instal·lat el seu departament de marketing al CEEILleida, porta a terme aquest mes d’octubre la seva ja coneguda campanya solidària contra el càncer de mama: Per Vosaltres! a benefici del Grup GEICAM de Recerca en Càncer de Mama. Aquest any, de la mà d’aquesta fundació científica i per tal de promoure l’ajuda al pacient oncològic darrere del taulell, el grup ha completat la seva icònica campanya amb un curs gratuït format per 6 càpsules dirigides per oncòlegs i farmacèutics hospitalaris en què es tracta el càncer de mama des dels diferents plans de la salut. El curs està format per dos articles, un podcast i quatre vídeos amb formacions.

La campanya solidària, que ja celebra la novena edició i que ha recaptat més de 37.000€ des de l’any 2015, ha posat a disposició dels clients de les farmàcies Farmactiva unes polseres solidàries per col·laborar amb la investigació del càncer de mama mitjançant una donació lliure . A més, les farmàcies partícips de la campanya també rebran globus decoratius i un cartell per promocionar les donacions al punt de venda.

Com a entitat sense ànim de lucre, GEICAM és el grup de referència a Espanya en investigació clínica, epidemiològica i translacional del càncer de mama. Aquest grup està format per prop de 1.000 investigadors i clínics que treballen a més de 200 hospitals i centres de recerca a tot Espanya i als prop de 30 anys de trajectòria, GEICAM ha realitzat més de 160 estudis en què han participat més de 67.000 dones i homes.

Farmactiva, organitzadora de la campanya, és una central de compres per a farmàcia amb seu a la localitat de Tàrrega i que opera a nivell nacional. L’empresa compta amb més de 150 farmàcies associades, les quals reben compres al millor preu, un programa de fidelització únic, una oferta formativa variada i un servei de comunicació i màrqueting especialitzat al canal de farmàcia i sanitari.