Use It-Intel·ligència Artificial estrena la temporada del programa ‘Empresaris’ de Ràdio Lleida, des del CEEILleida

L’empresa Use It-Intel·ligència Artificial, estrena la nova temporada del programa Empresaris de Ràdio Lleida-Cadena SER, que s’emetrà des de l’aula de formació del CEEILleida, i que s’allargarà fins el maig de 2025. Aquest primer programa s’emetrà aquest dimecres, 23 d’octubre, a partir de les 11 del matí.

Use It Software es dedica a impulsar negocis a través de la Intel·ligència Artificial (IA), amb l’objectiu de generar valor, de manera responsable. Ajuden a preparar les dades i processos per pider-los utilitzar en la IA, amb un nucli digital segur, que permet la reinvenció contínua i un major creixement, eficiència i resiliència de les empreses.

Recentment, l’Ajuntament de Lleida va adjudicar a Use It Software el contracte per desenvolupar un servei de xat interactiu mitjançant la IA per respondre preguntes dels ciutadans i els turistes relacionades amb l’oferta turística i comercial de la ciutat.

La seva va ser la millor oferta de les sis que es van presentar. Aquest servei de xat interactiu serà accessible a través de web, Whatsapp, aplicacions i plataformes i com a mínim, s’operarà en català, castellà, anglès i francès.

En el debat, que serà moderat per la periodista Mercè March, hi participaran Àlex Surroca, CEO de Use It Software; Xavier Maya, Product Manager, i Pere Mercadé, Acount Manager.