Curs al CEEILleida: Siguis curiós i aprèn a fer bones preguntes i prompts,a una persona o Xat GPT, per aconseguirels teus objectius 

El CEEILleida oferirà la càpsula formativa Siguis curiós i aprèn a fer bones preguntes i prompts, a una persona o Xat GPT, per aconseguir els teus objectius, que tindrà lloc a l’aula de formació del CEEILleida el dimarts 22 d’octubre, entre les 16:00 i les 20:00 hores.

El curs, que compta amb el suport del programa Emprèn Cat, del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, anirà a càrrec de Sílvia Ibáñez Jornet, llicenciada en ADE & Màster ESADE. Gestora de projectes d’innovació & ODS. Professora UdL. Formadora de persones curioses. 

Objectius: Quan ja ens sabíem totes les respostes, el món ens fa noves preguntes. Siguis una persona curiosa i aprèn la tècnica per fer bones preguntes a una persona o a la intel·ligència artificial (IA) per aconseguir els teus objectius Com fer les millors preguntes per empatitzar i identificar necessitats. Com fer bons prompts a la IA; Xat GPT i Copilot. Enginyeria de prompts.

Podeu sol·licitar la inscripció al curs, enviant un correu a ceei@ceeilleida.cat, adjuntant copia del DNI o NIE.