El TEDx Lleida et convida a les sessions “Converses entre art i tecnologia. Evolució o revolució?

El TEDxLleida ha organitzat l’esdeveniment Converses entre art i tecnologia. Evolució o revolució?, una sèrie de tres sessions on es dialogarà sobre la relació entre l’art i la tecnologia des de l’òptica de diferents disciplines artístiques.

Al llarg d’aquest cicle es veurà com influeix la tecnologia en el procés creatiu artístic i alguns projectes molt interessants on la part tecnològica té un paper destacat. Es debatrà sobre si la tecnologia és un mitjà per a la creació o és un fi en sí mateix. La tecnologia aporta noves formes d’expressió, més enllà de la moda de la “intel·ligència artificial”, de la mateixa manera que ho féu la invenció del tub de pintura a l’oli pels impressionistes.

Aquest cicle es durà a terme els dies 27 de setembre, 18 d’octubre i 22 de novembre en horari de 19h a 21h. Seran esdeveniments gratuïts amb inscripció prèvia degut a que l’aforament de la sala és limitat. No badeu en reservar la vostra plaça 🙂

El format que es proposa aquest cop és el TEDxSalon, un format més íntim i proper on es dialogarà, en primer moment, amb els artistes per conèixer les seves propostes innovadores i, al finalitzar, tindrà lloc l’intercanvi sempre enriquidor amb el públic .


L’escenari escollit és el Morera, Museu d’Art Modern i Contemporani de Lleida. Un espai acollidor i recentment inaugurat com a seu definitiva i aparador de l’art contemporani local. L’acte serà conduït per Antoni Pinent: curador independent d’art contemporani, artista multidisciplinari, cineasta experimental, animador, film curator, programador i professor convidat en diversos museus, centres culturals d’art, cinemateques, universitats, escoles d’art i cinema, tot un luxe!

A la primera sessió del dia 27 de setembre es comptarà amb en Sergio Sisques d’StageLab Coop, dissenyador d’entorns multimèdia aplicats a l’art. Finalitzarà l’acte amb una breu demostració d’una experiència immersiva amb visors de realitat virtual de la mà d’Ingroup.