Curs d’habilitats comunicatives professionals i personals, la formació d’aquest juliol al CEEILleida

Informació Esdeveniment

11/07/2024
17:00 - 19:00

El CEEILleida oferirà el Curs d’habilitats comunicatives professionals i personals, que tindrà lloc a l’aula de formació del CEEILleida el dijous 11 de juliol, entre les 17:00 i les 19:00 hores.

El curs, que compta amb el suport del programa Emprèn Cat, del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, anirà a càrrec de Jordi Cabestany Serret, professor i formador d’entorns professionals del Departament d’Ensenyament i coach del mètode en habilitats comunicatives i interpersonals

Objectius: Aprendrem a sortir de la zona de confort per tal de potenciar les habilitats negociadores. Ensenyarem com aconseguir una primera impressió positiva, mètodes per connectar amb els altres, clients, treballadors,..; Comunicar amb més energia i ser més convincents, conèixer diferents tècniques de negociació i expressar les nostres idees amb més claredat.

Podeu sol·licitar la inscripció al curs, enviant un correu a ceei@ceeilleida.cat, adjuntant copia del DNI o NIE.
Lliurament de certificat d’assistència al finalitzar el taller. 

L’obtenció del certificat implica el seguiment amb aprofitament, i l’assistència al 100% de l’activitat formativa. Els certificats d’assistència s’enviaran al mateix correu electrònic des d’on s’ha efectuat la inscripció.