Visita al CEI del Pallars Sobirà

El vicepresident tercer de la Diputació de Lleida, vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, i president del Consell Directiu de la Fundació Ceeilleida, Pau Perdices, ha visitat aquest dimecres la comarca del Pallars Sobirà, acompanyat del vicepresident del Patronat de Turisme i alcalde de Rialp, Gerard Sabarich.
Perdices i Sabarich han iniciat la seva visita a la seu del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, a Sort, on han estat rebuts pel seu president, Llàtzer Sibís. Perdices i Sabarich s’han reunit amb representants econòmics de la comarca, abans de visitar l’empresa Tros de Sort i les instal·lacions del CEI.
El president del Consell Directiu de la Fundació Ceeilleida, Pau Perdices, durant la visita a les instal•lacions del Centre d’Empreses Innovadores del Pallars Sobirà, va assegurar que es tracte d’una aposta per la generació d’activitat econòmica que porti més valor afegit a la comarca, i va anunciar la posada en marxa del centre el proper mes de juny, destacant la importància del viver ubicat a Sort, que compte amb un espai de 250m2 distribuïts en 4 mòduls de 12 a 16 m2, i una sèrie d’espais comuns amb l’objectiu de fomentar la vertebració territorial de tota la demarcació de Lleida i la igualtat d’oportunitats per a tothom.
Tanmateix, va destacar la importància del viver per dinamitzar i donar suport als emprenedors de la comarca, als qui se’ls oferirà cursos de formació en TIC, per tal de consolidar la seva presència a la xarxa.
Pau Perdices, també va aprofitar per presentar a Globalleida com un projecte inter-institucional, per contribuir al desenvolupament econòmic, empresarial i territorial en tot l’ àmbit de la demarcació de Lleida.

Per acabar, Perdices, va expressar la seva satisfacció per poder col•laborar i posar a l’abast dels emprenedors, amb models de negoci innovadors, les eines necessàries perquè es posicionin al territori, amb el suport de la Funadació Ceeilleida de la Diputació de Lleida.