Línies de finançament ENISA i Fonts Next Generation

L’Empresa Nacional d’Innovació (ENISA) exposarà dimecres 6 de juliol els seus instruments de suport a l’empresa i explicarà les noves línies de finançament AgroInnpulso, per al sector agroalimentari i el medi rural, i la línia d’Emprendedoras Digitales per projectes d’emprenedoria digital femenina.

A continuació, podràs conèixer els serveis que t’ofereix l’Oficina Next Generation EU que identifica les noves convocatòries dels fons i t’ofereix orientació i assessorament per millorar la teva estratègia d’accés a les subvencions Next Generation.

Al final de la sessió, podràs tenir una reunió individual amb l’equip de l’Oficina Next Generation EU per ampliar la informació, generar alertes o valorar l’encaix dels teus projectes empresarials amb les convocatòries obertes. Si estàs interessat a fer una reunió individual amb l’Oficina Next Generation, indica-ho en omplir la inscripció i et trucarem per posar data.

Objectiu de l’acte
Conèixer els instruments de suport a l’empresa del programa Next Generation i els serveis de l’Oficina Next Generation EU.

T’interessa si ets…
Una empresa de qualsevol mida i sector.

Programa

11.00 h
Benvinguda
Lluís Juncà, director general d’Innovació i Emprenedoria de la Generalitat de Catalunya
11.10 h
Préstecs ENISA. Nous productes: Agroimpulso i Emprendedoras digitales
Jordi García Brustenga. Director d’Operacions i Estratègia d’ENISA
11.50 h
Casos ENISA d’empreses
12.10 h
Presentació Oficina Next Generation ACCIÓ
12.25 h
Cloenda
Joan Talarn, President Diputació de Lleida

A aquesta sessió podràs assistir-hi presencialment o seguir-la en línia.

 INSCRIPCIONS