BTACTIC, empresa instal·lada al Ceeilleida, organitza el 1r Concurs de Programació en Codi Obert, en el que el guanyador rebrà com a premi un lloc de treball

El concurs organitzat per Btactic es desenvoluparà en el marc de la Lleida Magical Lan Party 2012, els propers dies 18,19 i 20 de maig, on es reuniran alguns dels millors informàtics del país.

BTACTIC instal·lada des de fa 2 anys al CEEILleida de la Diputació de Lleida, entitat integrada en el Consorci del Globalleida, està formada per un equip multidisciplinari amb una amplia experiència en entorns corporatius i tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), especialitzada en open source i cloud computing, que ofereix assessorament integral en l’àmbit de les tecnologies de la informació i de la comunicació a PIMES de tot el territori nacional.

BTACTIC organitza el 1er. Concurs de programació en codi obert en la LMLP 2012, que tindrà lloc els propers dies 18, 19 i 20 de maig, en el marc de la Lleida Magical Lan Party 2012, el primer concurs sobre codi obert, que consistirà en una prova de programació d’alt nivell, dirigida a informàtics de tota Espanya, i que tindrà com a premi UN LLOC DE TREBALL a btactic .

Aquest concurs ofereix una oportunitat única per poder demostrar les aptituds en un ambient incomparable, rodejats dels millors informàtics del país, i amb l’al•licient de poder formar part d’un dels equips amb més projecció en el software lliure i de codi obert que en l’actualitat hi ha a Lleida.

La inscripció per la participació del concurs és totalment gratuïta, més informació a http://magical-party.blogspot.com.es/p/inscripcio.html

Actualment, fruit d’aquest model d’èxit en l’àmbit de l’emprenedoria i la innovació el viver d’empreses CEEILleida de la Diputació de Lleida, supera el 95% de la seva capacitat d’ocupació per diferents projectes empresarials.
Cal destacar que, la fundació està extrapolant aquest model d’èxit i treballa en la posada en marxa de la major xarxa de vivers d’empreses en un sol territori, el que suposarà comptar amb una superfície de més 5.700 m2.