YUZZ

El programa Yuzz, va dirigit a joves d’edats de 18 a 31 anys. Aquest projecte ofereix durant set mesos suport, formació i assessorament per elaborar plans de negoci basats en idees innovadores , de base tecnològica , proposades pels joves seleccionats per participar en el concurs .

La nova edició de YUZZ compta amb el mecenatge de Banco Santander , a través de la seva Divisió Global Santander Universitats , i la col·laboració de gran quantitat d’entitats públiques i privades compromeses amb el foment de la innovació i l’emprenedoria .

Els tres millors projectes nacionals rebran una dotació total de 60.000 euros, 30.000 per al primer lloc , 20.000 per al segon i 10.000 euros per al tercer.

Els premis locals oferiran als joves l’oportunitat de viatjar a Silicon Valley ( Califòrnia , EUA) per conèixer de primera mà el principal referent internacional en innovació . Durant una setmana els guanyadors visitaran empreses tecnològiques emblemàtiques , interactuaran amb diferents agents de l’entorn acadèmic i empresarial i realitzaran activitats de ” networking” .

YUZZ posa a disposició dels participants qualsevol dels seus centres , un espai de treball localitzat en el Viver FP emprèn al Turó de Gardeny amb la infraestructura i l’equipament necessari per al desenvolupament d’activitats de formació i d’assessorament.

A més podran accedir a programes de tutories i assessoria multidisciplinar , amb suport personalitzat per a cada un dels participants . Els tutors són professionals amb experiència en plans de negoci d’empreses innovadores o de base tecnològica que donen suport l’aprenentatge dels emprenedors, els ofereixen atenció permanent i els orienten en la formulació del seu pla de negoci .

Amb el programa YUZZ es posa a disposició dels participants una àmplia xarxa d’experts integrada per professionals del món de l’empresa , docents i investigadors especialitzats en la innovació i l’emprenedoria . La xarxa està formada per més de 200 experts distribuïts per tot el territori nacional que comparteixen amb els participants la seva experiència docent o professional a través de xerrades , classes magistrals , tallers i altres activitats de formació .

La formació en creació i gestió d’empreses que se’ls ofereix està basada en casos pràctics d’emprenedors i orientada a l’adquisició d’habilitats i competències pròpies de l’emprenedor .

 

La convocatòria per participar en aquest programa romandrà oberta fins al 4 de maig. Les bases de la convocatòria i formulari d’inscripció estan disponibles a  www.yuzz.org