Xopie, empresa Ceeilleida, ja ha creat més de 20.000 botigues on-line

• Xopie es converteix en la primera solució e-commerce espanyola a llançar una app de gestió de botigues en línia.

• L’app permet gestionar les comandes des de qualsevol lloc a través d’un dispositiu mòbil o tablet i està disponible per a iPhone, iPad i dispositius Android.

En resposta a les noves tendències en tecnologia, disposar d’una app és, a dia d’avui, un recurs indispensable per a l’estratègia de màrqueting de tota empresa. Xopie, la plataforma tecnològica de creació de botigues online, acaba de treure al mercat una aplicació mòbil per a la gestió de botigues online, convertint-se en la primera plataforma espanyola de botigues en línia a llançar aquest tipus d’aplicació.

La mobilitat és una de les claus perquè un negoci prosperi tant en vendes com en la comunicació amb els seus clients. Per a això , cal deslligar les botigues online dels ordinadors i traslladar-les a la telefonia mòbil . El app mòbil de Xopie permet gestionar les demandes en línia de serveis i productes perquè les empreses puguin donar una ràpida resposta als seus clients assegurant la venda de manera fàcil i eficaç . A través d’un mòbil o una tablet, l’app mostra informació gràfica sobre comandes realitzades, productes amb baix estoc, comentaris d’articles i fins i tot d’un bloc. Alhora , permet rebre notificacions en el moment que es formula una comanda i posar-se en contacte amb el client al moment . En el seu llançament, Xopie ha desenvolupat l’aplicació per a iPhone, iPad i, dispositius Android .

D’aquesta manera , Xopie es desmarca de la competència i es converteix en la primera plataforma de botigues en línia d’Espanya a llançar una aplicació mòbil per a la gestió de botigues online amb la qual poder operar 24 hores al dia . La companyia , guardonada amb diversos premis i reconeixements i més de 20 mil botigues creades en menys de 5 anys, ofereix la creació de botigues en línia de qualitat sense necessitat de coneixements tècnics, al costat de interessants plans adaptats a cada necessitat des de tan sols 19 € al mes.

http://www.xopie.com/