“WordPress des de zero: primeres passes i requeriments”, el 30 de novembre al CEEILleida

Xerrada formativa gratuïta a càrrec d’Albert Calzada, desenvolupador web especialitzat en WordPress

En aquesta nova meetup de WordPress Lleida, tornem als orígens.
Farem una xerrada introductòria, d’iniciació. Orientada als principiants o poc iniciats amb WordPress, però també a totes aquelles persones que ja tinguin experiència en WordPress i vulguin refermar coneixements i bones pràctiques recomanades en web i eCommerce.

✅ Què veurem?

Farem una xerrada explicant què és WordPress. Què necessitem per poder tenir la nostra web o ecommerce amb WordPress: registre de domini, configuració/contractació d’un hosting (servidor), diferents opcions per instal·lar WordPress…

Després, farem en viu la instal·lació d’un WordPress des de zero, i detallarem les configuracions inicials bàsiques recomanades. Tant per seguretat com per posicionament web.

Explicarem com poder tenir un WordPress instal·lat en un servidor de forma gratuïta, i així poder aprendre o preparar la vostra web abans de publicar-la.
Continuarem amb una breu explicació del funcionament del panell de control de WordPress i acabarem amb una selecció de plugins i plantilles recomanades.
A partir d’aquí, torn obert de conversa i preguntes, per tal de poder compartir

🤓 Nivell / Temàtica:

Mitjà-Baix
Configuracions inicials/Implementació
👨 Sobre el ponent: Albert Calzada, desenvolupador web especialitzat en WordPress.

✅ Farem una presentació i exposició del tema principal (entre 30-50 minuts) i després torn obert de conversa per discutir/ampliar el tema que s’ha tractat o altres qüestions que puguin anar sorgint sobre WordPress.
En acabar, els qui ho vulguin, anirem a fer un veure i entrepà i així continuar amb la conversa i el networking.

Què tal? Us animeu?? 📢

CLIQUEU AQUÍ PER A INSCRIPCIONS

Ens trobarem a l’Aula de Formació del CEEILleida.
Adreça: Complex de La Caparrella, 97 de Lleida.
L’entrada és pel lateral de l’edifici CEEI 1

✅ Estem preparant les properes xerrades de WPLleida. Ens agradaria conèixer la teva opinió. Sobre quins temes t’agradaria que parléssim en properes meetups de WordPress Lleida? Escriu-nos a hola@tedxlleida.com.
La teva opinió o propostes, ens ajudaran moltíssim.
Gràcies!