“Visc a la terra”, la gran estrena de Waita TV per a aquest estiu

El Departament d’Agricultura aposta per la primera televisió catalana via internet amb el patrocini del nou programa agrícola i ramader, Visc a la terra, destinat a aprofundir en aspectes concrets de cada sector.

L’empresa Waita TV, instal·lada al viver d’empreses de la Diputació de Lleida, a la Caparrella des de finals del 2010 no ha deixat de consolidar-se i posicionar-se com un referent en el lideratge com a pioners en la posada en marxa de la primera plataforma de programes d’entreteniment per la xarxa a Catalunya que emet contingut en català, castellà i anglès via IP.

Waita TV aposta per la terra en el seu nou programa, Visc a la terra . Es tracta de l’únic espai televisiu de Catalunya dedicat al món agrícola i ramader, que comptarà amb dotze capítols, cadascun dels quals aprofundirà al voltant d’un aspecte concret de cada sector . El programa, patrocinat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, suposa una clara aposta de la Generalitat de Catalunya per la primera televisió catalana via Internet. Sota la direcció de Verònica Gistau i Genís Morera, i amb Bruce Guinez a la càmera i l’edició, Visc a la terra enceta una nova etapa de Waita TV en què es pretén apropar la televisió al territori.