Trobada de la micro, petita i mitjana empresa de Lleida

PIMEC Lleida organitza la gran trobada de la petita i mitjana empresa de Lleida, que tindrà lloc el dijous 8 de novembre al Palau de Congressos de La Llotja de Lleida.

Aquesta serà la trobada per a l’empresari i empresària de la micro, petita i mitjana empresa, així com per als treballadors autònoms del territori. Un espai per a compartir experiències, generar noves sinergies i fomentar el networking entre els empresaris i empresàries del territori per encaminar-nos cap al futur de les pimes. Més informació i inscripcions

PROGRAMA

Conductor de l’acte:

Sr. Sergi Grimau, emprenedor, formador i comunicador motivacional, expert en lideratge, exjugador de bàsquet professional i president de Special Olympics Catalunya

15.30 h Recepció dels assistents i acreditacions amb masterclass de Cafès Batalla i tast de cafès

16.15 h Benvinguda institucional

Sr. Jaume Saltó, president de Pimec Lleida

Sr. Xavier Caufapé, representant de la Fundació Pimec a Lleida

16.25 h Dejando huella

Sr. Sergi Grimau, emprenedor, formador i comunicador motivacional, expert en lideratge, exjugador de bàsquet professional i president de Special Olympics Catalunya

16.45 h “Transformació digital: David i Goliat en el mateix punt de partida”

Sra. Isabel Aguilera, consultora d’Estratègia i Innovació i professora d’ESADE

18.00 h Pausa

18.20 h Taula rodona: casos d’èxit d’empreses lleidatanes:

  • Sr. Toni Badia, CEO de Zacaris i Yellow
  • Sr. Andrés Bou, CEO de Social Point
  • Sr. Jordi Barri, CEO de Teresa Carles

 Debat posterior amb el públic assistent

19.40 h Lliurament dels Reconeixements als socis més antics de Pimec Lleida

19.50 h Cloenda

   Sr. Josep González, president de la Fundació Pimec

20.00 h Sopar – Networking a peu dret amb concert en directe a càrrec del grup GERLEN  (grup de versions des dels 80 fins a l’actualitat)

ENTRADES:

  • Preu socis de PIMEC: 18€
  • Preu no socis de PIMEC: 25€
  • Pack de 5 entrades: 75€
  • Pack de 10 entrades: 130€

Per completar la teva inscripció a la jornada, pots fer el pagament mitjançant:

  • Una transferència al número de CC: ES62 2100 1058 0502 0016 6635 ó bé,
  • de manera presencial i en efectiu a les oficines de PIMEC Lleida (Rambla Ferran, 8 de Lleida)

*L’import de l’aportació és en qualitat de donació i és susceptible de deducció de la quota de l’impost de societats o de l’impost de la renda de les persones físiques (articles 19 i 20 de la llei 49/2002 de 23 de desembre, de règim fiscal de les entitats sense ànim de lucre i incentius fiscals al mecenatge).

Ponent:

Isabel Aguilera, consultora d’Estratègia i Innovació, professora d’ESADE. Compagina aquestes activitats amb la seva tasca com a consellera independent a les cotitzades: Lar España, el banc italià Farmafactoring, Oryzon Genomics, i a l’empresa familiar Luckia Gaming Group.

Va ser presidenta d’Espanya i Portugal de GE. Directora General d’Espanya i Portugal de Google Inc., directora general d’Operacions del Grup NH Hoteles i consellera delegada per Espanya, Itàlia i Portugal de Dell Computer.

Amb anterioritat, va ser presidenta del Consell Social de l’Universitat de Sevilla, membre dels Consells d’Administració d’Indra, Banc Marenostrum (BMN), Aegón ESPAÑA, Emergia i de l’americana Laureate Inc., així com membre dels consells assessors d’Oracle Iberia, Farmaindustria, Pelayo Mutua d’Assegurances i Human Age Institute. Va pertànyer al Consell d’APD i al Consell Assessor Internacional de l’Institut d’Empresa i ha participat en diferents projectes emprenedors amb resultats mixtes (fou cofundadora, accionista i presidenta de Twindocs Internacional).

Es autora de dos llibres: “La Encrucijada de Carlota” (Espasa, 2011) y “Lo que estaba por llegar, ya está aquí” (La Esfera de los Libros, 2016).

Ha obtingut diferents reconeixements per part d’institucions i associacions d’empresaris (AED, FEDEPE, etc), així com  diaris i publicacions nacionals i internacionals entre els que destaca Financial Times, Wall Street Journal o el Diari el Mundo, així com altres mitjans especialitzats en tecnologia.

Més informació:

Sra. Maria José Maria: mmaria@pimec.org – T. 973228773