LA TEVA EMPRESA A INTERNET. Nubulus, empresa instal·lada al CEEILLEIDA, ha ofert una jornada formativa a una vintena d’empresaris de Barcelona i Lleida

L’empresa Nubulus, ha organitzat una jornada formativa dirigida a empresaris que volen optimitzar els seus recursos, posicionar i trobar vies de negoci a internet.

La jornada ha estat presentada pel coordinador de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i del CEEILLEIDA, Antoni Piñol, i pels representants de l’empresa Nubulus, Toni Bosch i Vidal Vidal.

Amb l’objectiu d’oferir solucions tecnològiques en un sistema de lloguer, aportant reducció de costos i productivitat a les petites i mitjanes empreses, Nubulus aposta per la formació dels seus clients, posant-los-hi a l’abast la informació necessària de com afrontar un projecte web, des de un punt de vista real, i explicar-los tot allò que s’ha de tenir en compte pel desenvolupament d’un negoci a internet, què és, el que realment necessita i quina és l’opció més fàcil i econòmica d’aconseguir-ho.

L’ empresa NUBULUS, és un projecte format per dos enginyers informàtics que ofereix externalització i outsourcing tecnològic a PIMEs i comerços.