Taller pràctic per l’Elaboració d’un Pla d’empresa al CEI Tàrrega.

  • Els assistents han pogut visitar el Cei Tàrrega i valorar iniciar el seu negoci fent ús de les instal.lacions del centre.

El CEI Tàrrega, ha organitzat avui a  les seves instal·lacions la primera sessió d’un taller  pràctic de formació  adreçat  a totes aquelles persones que tenen previst tirar endavant una idea de negoci i que tindrà una durada de 10 hores.

Aquest Taller pràctic, està  dirigit a  grups reduïts d’emprenedors que tinguin una idea de negoci, amb l’objectiu d’aprendre a fer i tirar endavant  un Pla d’Empresa, requisit imprescindible per crear una empresa.

El taller a petició del Centre Empresarial de Tàrrega  ha estat organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Tàrrega i pel consorci  GLOBALleida, dins  l’àrea d’emprenedoria i amb el suport del programa Catalunya Emprèn del departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya que financia el Fons Social Europeu i el Ministerio de Empleo i Seguridad Social.

Per altra banda, els  assistents que han participat en aquest taller  han pogut visitar el Cei Tàrrega  i valorar si la seva idea de negoci es pot iniciar  en aquest centre empresarial.