Taller d’experiències emprenedores

Imartec Energia, empresa instal·lada en el centre empresarial Ceeilleida, ha participat a un taller d’experiències emprenedores a l’EPS, organitzat per la Càtedra d’Emprenedoria de la UdL i l’Escola Politècnica Superior.
En aquest taller, emprenedors/es han explicat als assistents com ha sigut la seva experiència emprenedora, els seus inicis, dificultats i motivacions. Han aconsellat a l’alumnat i animat a tirar endavant les idees o projectes sense pors ni dubtes:
Isidre Alférez, de l’empresa Imartec Energia, va deixar clar que crear empreses en un context de crisi és molt difícil, i més quan tens gent que t’envolta que et fa dubtar, per tan és molt i molt important mantenir una actitud mental positiva i més en l’entorn de crisi global en el que ens trobem. També va remarcar que l’especialització, el bon servei i la fidelització dels clients és clau, s’han de donar solucions integrals.
També van participar Miquel Àngel Carnicé (PCM Ponent), Frederic Lorente (Arquitectura FL_Estudi), Mercè Rovira (EBS Medical), entre d’altres.