Synergie, solucions de recursos humans per assolir la sinergia perfecta entre empreses i persones

Synergie és una multinacional francesa especialitzada en la gestió integral dels recursos humans. Ofereix serveis globals de selecció i formació de personal, treball temporal, consultoria i outsourcing (subcontractació). Compten amb una àmplia xarxa d’oficines distribuïdes en 13 països europeus (Alemanya, Bèlgica, Eslovàquia, Espanya, França, Itàlia, Luxemburg, Països Baixos, Polònia, Portugal, Regne Unit, República Txeca i Suïssa), a Canadà i  Austràlia. A Espanya, disposa de més de 40 delegacions.

El seu objectiu és estar presents en els principals nuclis econòmics i la seva missió és contribuir en la importància que té l’ocupació, tant per a les empreses com per a les persones, identificant les necessitats canviants del mercat dels seus clients i oferint solucions de capital humà que aportin valor.

Ofereix els millors serveis integrals en recursos humans i les millors solucions als nostres clients, responent a les seves necessitats de forma àgil, flexible i aportant valor.

Synergie , que té delegació al CEEILleida conduïda per la Gemma i la Paula, assegura un procés exclusiu de selecció de personal, que s’ajusta a la perfecció amb el perfil sol·licitat, aconseguint, d’aquesta manera, la combinació perfecta. En aquest sentit, es tracta d’identificar i seleccionar el millor talent que més valor aporta als nostres clients.

Així mateix, a través del servei InHouse, gestionen en les instal·lacions dels seus clients un servei a mida que aporti una millora en la productivitat, eficiència i control de costos. També analitzen, dissenyen i implementen les millors solucions adaptades a la realitat dels seus clients, essent el seu compromís la millora de la seva cadena de valor. A més, gestionen de forma integral els processos auxiliars dels seus clients, generant competitivitat, eficiència i optimització de costos.

En definitiva, Synergie ofereix solucions de recursos humans per tal que empreses i persones trobin la sinergia perfecta.

Link vídeo: https://www.youtube.com/embed/kb6PUmyrcwA