Ramon Consola, alcalde de Bell-lloc d’Urgell, i el vicepresident tercer de la Diputació de Lleida, Pau Perdices, signen avui, el conveni de col·laboració entre la fundació CEEILLEIDA de la Diputació de Lleida i el CEI BELL-LLOC D’URGELL, que forma part de la xarxa de CEI’s de la Diputació
El centre d’empreses disposa de 636 metres quadrats distribuïts en 8 mòduls de 12 a 17 metres quadrats, totalment equipats a més dels espais comuns, dels que 4 estan actualment ocupats.
Amb aquest conveni, el CEEILLEIDA es compromet en la col·laboració del funcionament del CEI BELL-LLOC, en àrees com l’assessorament del pla d’empresa, la recerca de recursos financers, en l’àrea de màrqueting o en l’àmbit de la qualitat. El CEEILLEIDA, integrat en el consorci GlobaLleida i ubicat al complex de la Caparrella, també col·laborarà amb les despeses derivades dels cursos de formació, seminaris o assistència a fires que es duguin a terme al nou centre.
Amb el CEI BELL-LLOC, es vol potenciar l’emprenedoria a la comarca i fomentar la innovació de les empreses tant en àrees de producció, gestió, comercialització o cooperació, amb l’objectiu d’ afavorir les empreses emprenedores des del naixement a la implantació i consolidació del negoci, donant-los-hi suport en l’elaboració del pla d’empresa a través dels tècnics del CEEILLEIDA de la Diputació de Lleida i de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell.
Per altre banda, el CEEILLEIDA, amb aquest conveni, es pretén crear un marc comú per a el desenvolupament de la planificació estratègica d’un viver, estipulant els eixos conductors i dotant-los de les eines necessàries per a la posada en marxa de totes les accions que han de portar a terme els centres empresarials que formen part de la xarxa de CEI’S, unificant els serveis segons la metodologia del CEEILLEIDA, que ha estat reconeguda recentment amb la màxima qualificació per la unió europea, i acreditada sota la norma ISO 9001.
La xarxa de CEI’S de la Diputació de Lleida, representa actualment, la major xarxa de centres empresarials en un sol territori.
La posada en marxa d’ aquesta xarxa, està suposat un impuls en el desenvolupament econòmic de les terres de Lleida, ja que a través d’aquesta metodologia d’autoocupació amb més de 46 empreses instal•lades a la xarxa, donen feina actualment a més de 170 persones. (principalment del sector de les noves tecnologies).