Setmana del comerç a Balaguer

El CEI Balaguer col·labora en l’organització de la setmana del comerç que se celebra entre el 19 i 25 de març arreu de Catalunya.

 

Aquesta setmana comptarà amb un programa d’activitats que tindran lloc a la ciutat de Balaguer. En primer lloc, “Tinc un stand… i ara què? Una fira, una oportunitat. Aprofita-la!”, a càrrec de la Blanca Siurana, economista, formadora i consultora especialista del sector del comerç  de la Cambra de Comerç de Lleida, el dimarts dia 20 de març. Consistirà en donar directrius i consells per a maximitzar el benefici de les fires pels expositors.

 

En segon lloc, destaca “Com usar bé el WhatsApp amb els clients”, a càrrec de la Laura Estadella, llicenciada en  Publicitat i Relacions Públiques i especialitzada en Community Management, on s’explicarà per què serveix i per què no serveix aquesta eina a l’hora de tractar amb clients. Aquesta tindrà lloc el dijous 22 de març.

Finalment, el divendres 23 de març es durà a terme un sopar col·loqui amb un dels gurús catalans en l’àmbit del comerç, el Sr. Oriol Cesena, economista, professor universitari  i expert en màrqueting i comercialització. És director de l’empresa FOCALIZZA, consultora especialitzada en estratègies de desenvolupament de comerç urbà i economia urbana. El ponent dissertarà sobre els nous reptes que el comerç de proximitat haurà d’afrontar en els propers anys.

Les dues xerrades formatives tindran lloc al CEI Balaguer i són gratuïtes, però caldrà inscriure’s prèviament per telèfon/correu a:

ACB: 973 446 713 o info@balaguercomercial.cat

CEI: 973 445 884 o cei@balaguer.cat

Aquesta setmana del comerç l’organitzen l’Ajuntament de Balaguer i l’Associació de comerciants de Balaguer amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Lleida, la FECOM i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya.