Segona edició dels Dijous Emprenedors al CEI Jussà

  • El 26% dels alumnes que van participar en la 1ª edició han desenvolupat la seva idea de negoci.
  • Aquesta  2ª edició dels seminaris “Dijous Emprenedors” compta amb 53 inscrits i s’impartirà a les instal·lacions de EpicentreTremp.

Ahir dijous 6 de febrer, es va posar en marxa  la 2ª edició del  cicle de seminaris” Dijous Emprenedors” al CEI Pallars Jussà amb la participació de 54 inscrits.

L’objectiu d’aquest cicle de seminaris és  dotar a emprenedors i empresaris dels coneixements  i les tècniques bàsiques per a desenvolupar projectes empresarials innovadors amb garanties d’èxit  i contribuir a difondre la emprenedoria  a les terres de Lleida

Cal destacar, que en la primera edició d’aquesta formació de “Dijous Emprenedors” van participar 41 alumnes, i que 11 dels alumnes que van finalitzar aquesta formació van posar en marxa  la seva idea de negoci, el que suposa un 26%. Actualment 5 d’aquets nous projectes estan instal·lats al CEI Pallars jussà i 6 repartits pel territori.

El CEI Pallars Jussà,  te les seves instal·lacions  repartides en dos espais,  l’edifici del CITA Pallars i  a la seu de Talarn, on  estan ubicades 12 empreses, el que suposa el 99% de la seva ocupació.

Aquests seminaris, estan adreçats a emprenedors/res, responsables PIME’s, nous/ves empresari/ries, que vulguin millorar la seva gestió diària d’una empresa innovadora.

El CEI Pallars Jussà, va iniciar ahir, la primera sessió d’aquesta  2ª edició dels seminaris de Creació d’empresa “Dijous Emprenedors “ que porta per títol:  “Algunes errades que tot emprenedor hauria d’evitar” a càrrec del professor José Alonso (UdL).

Les següents sessions del cicle són:

•          “Com fer un estudi de mercat” Xavier Roca (UdL)

•          “Com crear un model d’èxit via smartphone” Àlex Surroca (Use-It)

•          “Finançament: eines, utilitzar-les i demanar-les” Salvador Pifarré (GLOBALleida).

Per tal de afavorir la competitivitat i la diversificació de l’economia a les terres de Lleida, aquests seminaris es difonen  a través de tota  la Xarxa de CEIs, que en aquets  moments, és la major Xarxa de centres empresarial en un sol territori i que actualment està gestionada per  GLOBALleida.