Ronda de Finançament i Assessorament Financer amb l’ICF i ICO

Una Jornada organitzada per GLOBALleida amb l’objectiu d’acostar l’oferta financera al teixit empresarial del territori.

Aquest, divendres 29 de març, GLOBALleida organitza una nova Jornada de Finançament a la capital del Segrià. Amb Rosalia Martos, de l’Área de Mediación con Entidades Financieras, de l’Institut de Crèdit Oficial (ICO), i  Vicenç Bascuñana, delegat comercial a Lleida, de l’Institut Català de Finances (ICF), per explicar a les empreses i emprenedors de la demarcació les característiques bàsiques dels seus productes i instruments financers.

Oriol Oró, conseller delegat de GLOBALleida i els representats de l’ICF i ICO, donaran la benvinguda als representants de les 22 empreses inscrites a la jornada que se celebrarà a la Sala 1 de reunions de l’Edifici Mercolleida.

Un cop finalitzada la sessió informativa, a partir de les 12:00h. l’àrea comercial de l’ICF  i ICO atendrà individualment a totes les empreses que ho han sol·licitat per tal de poder analitzar conjuntament les seves necessitats de finançament.