Reserva el teu espai per exposar en la 68a edició de la Fira de Sant Miquel

GLOBALleida ofereix el seu estand a les empreses creades amb posterioritat a l’1 de gener de 2017 

Amb l’afany de donar suport als emprenedors de la Xarxa de Centres d’Empreses Innovadores, GLOBALleida ha contractat un espai a la fira Sant Miquel per a que tots els que ho desitgeu pugueu estar presents a l’estand comú. Us oferim un espai propi dins de la zona per a empreses de la Xarxa de CEIs a l’estand ubicat a la millor zona de la Fira Sant Miquel (del 29 de setembre al 2 d’octubre).

L’únic requisit és que l’empresa que vulgui participar en aquesta acció hagi estat creada amb posterioritat a l’1 de gener de 2017.

El preu bonificat de participació per cada empresa serà només de 50 euros pel certamen. El preu inclou: taula personalitzada, tamboret, zona comú per atendre visites, moqueta, assegurança obligatòria, drets de participació i presència com a expositor individual en tota la comunicació del certamen produïda per Fira de Lleida.

Totes les empreses interessades en aquesta proposta han d’omplir l’apartat 1 i 2, l’espai del número de compte i signar del full de sol·licitud que trobareu en aquest enllaç: SM2022-EU2022-Participa.pdf (d25ltszcjeom5i.cloudfront.net) i enviar-lo a orosell@globalleida.org.

El termini per fer la sol·licitud finalitza el 18 de juliol de 2022.