Representants del CEEILLEIDA viatgen a Brussel·les

El president del consell directiu del CEEILLEIDA, Pau Perdices, ha viatjat a Brussel·les, per tal de reunir-se amb el director general d’EBN, Philipp Vanrie i l’staff tècnic d’aquest organisme per definir el comitè organitzador del proper congrés d’EBN.

En el decurs de la reunió, s’han definit la temàtica, ponències i logística, per a la organització del congrés que tindrà lloc els propers dies 19 i 20 de juny de 2014, a la ciutat de Lleida, on es reuniran experts de més de 30 països en promoció d’emprenedoria de base tecnològica, el que suposarà acollir a més de 600 persones.

El CEEILLEIDA va presentar la seva candidatura en el transcurs del 22è Congrés d’EBN que es va celebrar a la ciutat Derry-Londonderry, a Irlanda del Nord, el passat mes de maig, on van participar els màxims responsables dels CEEI d’Europa, directors de petites i mitjanes empreses, multinacionals, Business Àngels i altres organitzacions empresarials.

CEEILLEIDA va presentar el seu model d’èxit en la gestió i creació de la major xarxa de centres d’empreses innovadores en un sol territori, amb més de 10.800 metres quadrats i amb més 150 espais disponibles per a allotjar empreses de nova creació.

En relació a l’organització d’aquest congrés, s’ha proposat dibuixar una “Lleida oberta al món”, per tal d’acostar l’emprenedoria i fomentar la cooperació empresarial amb Starts-up de tot el món.