RepaQ Packaging Consulting, el disseny del millor envàs per als aliments

RepaQ Packaging Consulting, és una empresa instal·lada al Ceeilleida que es dedica a fer millores en l’envàs i, a la vegada, dissenyar envasos des del punt de vista estructural, és a dir, tenint en compte el seu material, la resistència que ha de suportar i la seva línia d’envasament.
En definitiva, intentar trobar el material més adequat per a l’aliment en qüestió, per a la línia d’envasament que fa servir l’empresa i pels espais de transport. Alguns dels envasos dissenyats els podeu veure en una de les fotos que adjuntem, i que exposen en un dels prestatges del mòdul on treballen. Segur que alguns d’ells us són molt familiars.
Repaq ha arribat a treballar per a per a més de 50 empreses, les quals un 90% són del sector alimentari. Algunes de les firmes clients són Gallina Blanca, Affinity, Plusfresc, Grup Alimentari Guissona, Panrico, o amb empreses certificadores a nivell internacional com LRQA, un proveïdor líder en el món que inclou la certificació del sistema de gestió, validació, verificació i la formació a mida i les normes internacionals i esquemes.
Han viatjat per Europa per donar a conèixer la seva activitat i per intercanviar coneixements, però també han exposat en fires, com la de Sant Miquel, on han ofert els seus serveis, més de proximitat, com poden ser el del suport a l’exportació d’aliments, adaptació d’etiquetatge i normatives, o implantació de sistemes per garantir la seguretat alimentària.
Tant Montse Castillo com Sara Bergua, que treballen a Repaq amb dues persones més, han destacat que el fet d’estar al Ceeilleida els ha permès trobar un entorn de treball agradable i disposar dels serveis necessaris per desenvolupar la seva feina.
Web: http://www.repaq.es/
Facebook: https://www.facebook.com/RepaQ/?fref=ts
Twitter: @repaqconsulting