Programa impulsat per GLOBALleida per consolidar els projectes empresarials dels autònoms i micropimes del nostre territori

foto_tacoFins el dia 10 de maig estarà obert el termini d’inscripció de la segona edició del programa de consolidació empresarial per a autònoms i micropimes, “T’ACOMPANYEM” impulsat per GLOBALleida i adreçat a persones treballadores autònomes amb un projecte empresarial en marxa i que, preferentment, portin menys de 5 anys des de l’inici de l’activitat.

En aquesta segona edició està prevista la participació de 15 (autònoms i micropimes) en el programa, amb el que es vol recolzar a les empreses existents que necessiten suport i implementar accions que les reforcin per tal de millorar el control de la seva gestió, definir la seva proposta de valor o establir una estratègia comercial eficient, entre d’altes, per enfortir la seva capacitat de gestió econòmica, comercial i organitzacional.

Les 15 empreses seleccionades participaran en les  accions formatives grupals i tutories individuals, 20 hores de formació grupal i sessions individuals amb el tutor, amb l’objectiu de definir una pla de creixement a mida. El que suposarà un total de 26 hores de formació i mentoratge per cada empresa participant.

La novetat d’aquesta edició és que el programa ha afegit la versió executiva,  T’ACOMPANYEM + que només contempla accions de mentoratge individual d’un màxim de 6 hores per empresa.

La primera edició d’aquest programa, va començar el passat mes de setembre de 2015 i ha finalitzat al febrer d’enguany amb l’objectiu d’impulsar el creixement dels autònoms i micropimes del nostre territori, un programa enfocat a donar suport global en totes les àrees estratègiques de l’empresa i amb el que s’han obtingut uns bons resultats.

– See more at: http://www.globalleida.org/news/oberta-la-convocat%C3%B2ria-de-la-segona-edici%C3%B3-del-programa-t%E2%80%99acompanyem#sthash.VNzSma5W.dpuf