Presentació de la primera fase del programa “Rural100” a la Val d’Aran

La Val d’Aran, participa en el programa Rural 100, conjuntament amb el Solsonès i la Segarra, per buscar  una solució a la necessitat de transformar el model tradicional de l’economia rural cap a un nou model que es basi en la innovació, la creativitat i la sostenibilitat del territori.

El Conselhèr d’Empresa e Trebalh, Eduardo Valdecantos, i el vicepresident 3r. de la Diputació de Lleida i membre del Consell Executiu de GLOBALleida, Pau Perdices, han estat els encarregats de donar la benvinguda als més de trenta participants, que han assistit a la presentació de la primera fase del programa Rural100, a la Val d’Aran. Aquest és un programa impulsat per la Diputació de Lleida i GLOBALleida, que ofereix un acompanyament integral als emprenedors.

La primera fase de difusió i presentació d’aquesta iniciativa a la Val d’Aran, que ha tingut lloc aquest dimarts dia 1 d’octubre, a la Sala d’Actes  del Conselh Generau d’Aran, ha comptat amb la intervenció de Xesco Espar, que ha conduit una sessió  entorn l’emprenedoria i la importància del canvi en el procés d’emprendre, sota el títol, “Tot canvia, i tu?.

Aquest  programa, sorgeix de la necessitat de transformar el model tradicional de l’economia rural cap a un nou model que es basi en la innovació, la creativitat i la sostenibilitat del territori.