Polibiomassa i Arantec, presenten una solució de Telecontrol Cloud per a Biomassa, a la Fira de Vic

Les empreses de la xarxaceilleida, Polibiomassa i Arantec, han participat a la Fira de la Biomassa Forestal de Catalunya a Vic, on han presentat la nova sol·lució SMARTY BIOMASS, per facilitar la gestió de les instal·lacions de biomassa

Com a resultat de les relacions de col·laboració entre Polibiomassa i Arantec , han presentat a la fira de Vic, l’última novetat en solucions flexibles per a el control de les instal·lacions de biomassa, SMARTY BIOMASS ( Telecontrol Cloud per a biomassa) una aplicació completa que permet d’una manera senzilla i en temps real, gestionar l’estat de la sitja, reserves de biomassa, temperatura, lectura consums, etc….
Aquesta solució Plug&play, té una fàcil i ràpida implementació. La interface és totalment configurable i adaptable a les necessitats de cada client. La plataforma permet la creació d’alertes i avisos personalitzats per a cada usuari, que els podrà rebre automàticament a la web, per SMS, e-mail o publicar-los en Twiter.
Polibiomasa, dedicada a projectes relacionats amb l’ús de la biomasa, s’ocuparà de la distribució de l’ SMARTY BIOMASS a Espanya i Arantec, especialitzada en consultoria tècnica, seran els encarregats de l’implementació del software.
La Fira de la Biomassa Forestal de Catalunya de Vic, s’ha convertit en un espai comercial i pedagògic, amb més de 1.200m2 ha aconseguit que més de 70 empreses del sector presentin les seves últimes novetats i ofertes en matèria de productes i serveis relacionats amb la biomassa, i al mateix temps crear l’espai idoni per sumar sinergies i noves línies de negoci.