Perdices participa en la presentació del Centre Europeu d’Empreses Innovadores de Casau

Durant la presentació, els tècnics responsables d’innovació i noves tecnologies del CEEI de Lleida han explicat que el Centre d’Iniciatives Empresarials neix a l’Unió Europea per afavorir l’ajut als emprenedors en l’àmbit rural.

En aquest sentit, Perdices ha explicat que alguna de les empreses que s’han interessat en instal•lar-se, una quinzena, provenen del sector de les noves tecnologies, estudis d’enginyeria i de la biomassa.

A través del CEEI de Lleida i mitjançant la Diputació de Lleida, el Conselh Generau d’Aran rebrà l’assessorament necessari per a la propera posada en marxa del centre de Casau. Els emprenedors interessats en instal•lar-hi la seva activitat econòmica, també rebran assessorament en els àmbits de l’emprenedoria, la innovació i la formació en habilitats directives, gestió de la innovació i formació en TIC per part dels tècnics del CEEI de Lleida.

Actualment a les comarques de Lleida hi ha quatre CEEI en funcionament i quatre més en procés de definició, entre els que es troba el CEEI de Casau a la Val d’Aran. Un centre que compta amb 18 dependències a disposició dels emprenedors.