Octubre de Dijous Emprenedors al CEI Alta Ribagorça

El CEI de l’Alta Ribagorça ha programat noves sessions de Dijous Emprenedors per aquest octubre. El dia 6 comença el cicle amb “Els errors més freqüents a l’emprendre, i com posar-hi remei”, a càrrec de Jordi Puigdellívol, Sherpa.cat, que també serà l’encarregat de la segona sessió,  el 13 d’octubre, amb “Emprèn i evoluciona idees en clau de negoci.

El 20 d’octubre s’oferirà la sessió “Pricing: com fixar el preu per obtenir la máxima rendibilitat”, a càrrec d’Eduard Cristòbal, profesor de la Universitat de Lleida; mentre que el 27 d’octubre Pere Sierra, professional en la creació, gestió i administració d’empreses i projectes de Management, tancarà els Dijous Emprenedors amb “Gestió de la situación financera de l’empresa”.

Les sessions tindran lloc de les 18 a les 20 hores a la Sala de Plens del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça (av. Victoriano Muñoz, 48, del Pont de Suert. Les inscripcions, gratuïtes, es poden fer al correu electrònic mcfarre@ccar.ddl.net o al telèfon 973 690 353.pdesuertdijous