Noves Jornades d’emprenedoria “Dijous Emprenedors” al CEI Bell-lloc d’Urgell

  • Més de 40 alumnes participen a les noves jornades “Dijous Emprenedors” distribuïdes en  quatre sessions.

 

La Incubadora d’Empreses de Bell-lloc ha estat escenari d’unes noves  jornades Dijous Emprenedors, una iniciativa que té per objectiu facilitar eines a empresaris i a emprenedors per crear o dinamitzar un negoci.

 

L’alcalde de l’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell, Ramon Cònsola, acompanyat del conseller delegat del consorci GLOBALleida, Oriol Oró, han estat els encarregats de presentar les noves jornades de foment de l’emprenedoria i donar la benvinguda als més de 40 participants.

La ponència inaugural d’aquestes jornades de Creació d’Empresa Dijous Emprenedors, que estan distribuïdes en quatre sessions, ha estat  a càrrec del consultor de màrqueting i professor de la UdL, Xavier Roca, sota el títol de “Marca personal”.

Les següents sessions del cicle són:

  • “Errors que tot emprenedor ha d’evitar” José Alonso (UdL)
  • “La meva empresa es dedica a fer moure trens” German Rosell (soci consultor Soluttion)
  • “Comunicació, lideratge i intel·ligència emocional per a emprenedors” Iolanda Tabarés (Psicòloga i consultora en RRHH)

 

La Incubadora d’Empreses – CEI Bell-lloc, a més dels serveis de formació i assessorament entre d’altres, posa a l’abast de totes aquelles persones que  volen consolidar la seva idea de negoci al Pla d’Urgell, les instal·lacions del centre empresarial a preus competitius.

 

Actualment la Incubadora d’Empreses – CEI Bell-lloc, amb  més de 630m2,  disposa de 8 espais per allotjar empreses dels quals 6 estan ocupats, el que suposa una ocupació del 75%  i   la creació de 11 llocs de treball.

 

La Incubadora d’Empreses – CEI Bell-lloc forma part de la xarxaceilleida, gestionada pel consorci GLOBALleida, que actualment compta amb 17 centres, 160 espais i més de 11.500 m2 a disposició de les persones.

 

Ja són més de 890 alumnes els que han participant en aquest programa formatiu “Dijous Emprenedors”, organitzat per GLOBALleida, que s’està impartit a tot el territori a través de la Xarxa de Centres Empresarials, amb l’objectiu de donar formació especialitzada per a crear amb èxit una empresa i poder contribuir a la millora professional.