Motodual guanya el 15è Premi Jove Emprenedor de la Segarra

Jordi Masferrer, amb el projecte Motodual a Cervera, ha estat el guanyador de la 15a edició del Premi Jove Emprenedor a la Segarra.

Motodual, establerta al Centre d’Empreses Innovadores (CEI) de Cervera, té una showroom on es pot veure, tocar i emprovar roba i proteccions del món del motor. A través d’una plataforma virtual venen tots els seus productes i faciliten l’accés a un ampli sector de la població possibilitant oferir una àmplia gamma de productes a baix preu.

Motodual ha estat obsequiada com a idea empresarial per la innovació i la tecnologia. Ha rebut el primer premi, dotat amb 1.000 euros.

El segon premi (de 800 euros) ha sigut per a Jana Forn pel projecte Cal Xamora, situat a Biosca. Cal Xamora és una casa rural amb capacitat per a 12 persones que potencia que els seus clients coneguin les peculiaritats, els menjars, la fauna i la vegetació de la zona.

I el tercer premi de 500 euros ha sigut per a Loredana Pavel pel projecte Aventura Park, situat a Guissona. Aventura Park neix amb l’objectiu de poder oferir a les famílies un espai on els nens/es puguin passar bones estones jugant amb piscines de boles i laberints. A més, també ofereix fer les celebracions d’aniversaris.

El Premi Jove Emprenedor de la Segarra es realitza des de l’Oficina Jove del Consell Comarcal i la Paeria de Cervera amb la idea de premiar joves emprenedors amb idees revolucionàries que ajuden a fer créixer econòmicament la comarca.