Més de 50 inscrits a les activitats de formació especialitzada a Almacelles, Borges Blanques i Balaguer

GLOBALleida en col·laboració amb els ens de promoció econòmica de la província ofereix formació per a la promoció econòmica al Territori.
Avui, a petició de l’Ajuntament d’Almacelles, s’impartirà a la Casa Clarà, la primera sessió del curs de “Tècniques de Generació d’idees de Negoci” a càrrec del Dr. Ferran Badia, Vicerector de planificació, innovació i empresa de la Universitat de Lleida.
Les següents sessions, De la idea de negoci a l’estudi de viabilitat: DEFINICIÓ DEL MODEL DE NEGOCI, a càrrec de Salvador Pifarrer, tècnic de GLOBALleida, s’impartirà el 14 de maig i a càrrec d’ Esther García, economista de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida s’impartirà la última sessió “Del pla d’empresa a LA POSADA EN MARXA els passos i els costos”.
Aquest tipus e formació relacionada en la promoció econòmica, estan dirigits a joves que es trobin en fase de formació, persones que estiguin definint el seu itinerari d’inserció laboral o persones que havent-se plantejat la possibilitat de l’autoocupació, tinguin dubtes sobre la validesa de la seva idea empresarial.
Al mateix temps, avui, els Ceis de Borges Blanques i Balaguer imparteixen una doble Capsula de Facebook per a empreses a càrrec de Xavier Roca, professor de la UdL especialista en Màrqueting i Marca personal. En total més de 50 inscrits participaran en aquestes activitats formatives.
GLOBALleida, en col·laboració amb els ens de promoció econòmica del territori, ofereix servei formatiu a tots els municipis i consells comarcals que estiguin interessats “Formació per a la promoció econòmica al Territori”, per tal de potenciar les capacitats dels participants i animar-los a crear la seva pròpia empresa, ara o en el futur, com una via d’entrada al mercat laboral.