Marià Garralda, de l’empresa Engisystem, assessor tecnològic, instal·lat al Ceeilleida “Crec que és una oportunitat de negoci per als qui no volen anar-se’n del país”

Marià Garralda, té des de fa un any una assessoria tecnològica amb seu al Centre Europeu d’Empreses i Innovació (Ceeilleida). Un vell conegut, enginyer industrial especialitzat en organització empresarial, es va quedar sense feina fa uns mesos i li va explicar que la situació l’ha obligat a enviar currículums a companyies que treballen en països allunyats de la crisis com Qatar

Fa unes setmanes, va conèixer la iniciativa de la Cambra de Comerç sobre la borsa de traspassos i se li va plantejar com “una oportunitat de negoci per a aquell que no volen anar-se’n a un altre país”, com el seu vell conegut.
Per a la seva assessoria, assumir un traspàs equivaldria a diversificar el negoci. Per al seu possible soci, una sortida a la situació actual. “La sortida em sembla molt adequada” en un moment com l’actual.
En el seu cas, busquen una empresa amb algun valor potencial que pugui desenvolupar-se a través de les noves tecnologies , ja sigui amb venda en línia o amb la tecnificació d’alguns dels processos industrials. “Si podem oferir un full de ruta, per què no fer-ho com a titulars de l’empresa”, afirma Garralda. “Cal poder reinventar-se sense deixar Lleida”