Lleida acull la jornada “La impressió 3D per a professionals”, amb demostració de casos d’èxit empresarials

A l’acte hi haurà exposició de treballs amb impressores 3D i hi haurà representació d’empreses com Stimulo, nascuda globalment al Regne Unit, la Xina i Austràlia; la consultora lleidatana INTECH3D i Rotecna d’Agramunt

El Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida (PCiTAL) acollirà el pròxim dijous 20 de setembre la tercera jornada sobre impressió 3D, emmarcada dins del projecte Volum, i organitzada per Google Developer Group Lleida (GDG Lleida), l’empresa INTECH3D i el Centre Europeu d’Empreses i Innovació (CEEILleida).

La jornada, que tindrà lloc a l’edifici CEDICO del PCiTAL, comptarà amb la col·laboració i la participació de Xavier Majoral, de l’empresa Stimulo, nascuda alhora al Regne Unit, la Xina i Austràlia, amb la ponència El dia que el món es va despertar sense disseny, i Joan Folguera, CEO de la consultora lleidatana INTECH3D, que exposarà casos d’èxit en el prototipatge industrial i les seves aplicacions.

Posteriorment hi haurà una taula rodona sobre dos casos pràctics i les empreses usuàries de la tecnologia de la impressió 3D, que dirigirà Octavi Saura, responsable d’R+D de l’empresa Rotecna SA d’Agramunt.

També s’exposarà la innovadora impressora 3D Ultimaker S5, últim model de la multinacional holandesa,

L’assistència a l’acte és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a la web de GdG Lleida.

L’acte es desenvoluparà de les 11:00 a les 14:00 hores i compta amb el següent programa:

11:00 Exposició i atenció al públic.

Disposarem de la impressora 3D, ULTIMAKER S5, últim model de la multinacional holandesa, líder mundial en la fabricació d’impressores 3D. Les principals prestacions innovadores són: pantalla tàctic, sensor de control de flux de filament i plataforma intercanviable de vidre/alumini, entre d’altres.

12:00 Benvinguda institucional. 

12:05 El dia que el món es va despertar sense disseny.

Xavier Majoral – Empresa Stimulo – Disseny 3D

12:45 Casos d’èxit en el prototipatge industrial i aplicacions.

Joan Folguera – CEO  de l’empresa Intech3D. 

13:15 Taula rodona amb dos casos pràctics i empreses industrials usuàries de la tecnologia d’impressió 3D.

Octavi Saura – Responsable R+D de Rotecna S.A.

13:55 Sorteig de dues bateries USB per a mòbil i altres usos.

El sorteig s’efectuarà entre els tuits que s’hagin generat per promoció prèvia i durant la jornada amb el hashtag #parc3d

14:00 Cloenda.