Les sessions formatives dels CEIs de Lleida atrauen 133 persones en només una setmana

Assessorament sobre emprenedoria, les noves tecnologies, cotització, finançament i e-comerç són les temàtiques formatives que s’han ofert aquests dies

Personal branding, contractes bancaris, venda on-line i comerç seran les temàtiques que es tractaran en les sessions programades per a setmana vinent

CÀPSULA CEEILLEIDA 26-5-201627 de maig de 2015.- Els Centres d’Empreses Innovadores (CEI) de les comarques de Lleida han aconseguit atraure aquesta setmana un total de 133 persones. Assessorament sobre emprenedoria, les noves tecnologies, cotització, finançament i e-comerç són les temàtiques formatives que s’han ofert aquests dies.

L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida va oferir dilluns la sessió “Emprendre, per què no?”, organitzada pel Ceeilleida, i que va anar a càrrec del professor de la UdL, José Alonso. La sessió tenia com a objectiu donar a conèixer les característiques dels emprenedors i dels equips, de les fonts d’idees i la identificació d’oportunitats, de les estratègies i models de negoci, a més d’alertar d’’alguns dels errors que s’haurien d’evitar.

Ahir dijous van tenir lloc altres sessions formatives al Ceeilleida i als CEIs de Balaguer, Cervera, Tàrrega i el Pallars Jussà. Al Ceeilleida, Óscar Fornas, director de Mmanagers, va parlar sobre xarxes socials, mentre que al CEI Balaguer, Eduard Cristóbal, professor de la UdL, va parlar sobre màrqueting per a persones emprenedores i pimes.

En el CEI de Tàrrega de Cal Trepat, Francesc Altés va parlar sobre “Com construir el teu e-comerç”, mentre que al CEI Pallars Jussà, es va oferir la sessió “La cotització dels autònoms. Eines de finançament”, que va anar a càrrec de Mavi Rodríguez, tècnica de la COELL, i de Salvador Pifarré, tècnic de GLOBALleida.

El CEI de Cervera va oferir la primera sessió del cicle dels Dijous Emprenedors, amb “Projecte emprenedor. De la idea a la realitat”, amb Marta Grañó, consultora i formadora en iniciativa emprenedora.

 

 

 

Més sessions a Lleida, Les Borges Blanques, Tàrrega i Cervera

Per a la setmana que ve es preveuen quatre noves sessions, totes el dijous 2 de juny. Al Ceeilleida, Xavier Roca, postgrau de lideratge ESADE, llicenciat en ADE i MBA i soci consultor a Smart Marketing, oferirà la sessió “Personal Branding 2.0”, amb l’objectiu d’aprofitar el potencial de la web i les xarxes socials per comunicar la marca personal.

Així mateix, el CEI Borges oferirà la sessió “Contractes bancaris”, a càrrec de l’assessora jurídica de la COELL, Marta Montserrat, mentre que al CEI Tàrrega la sessió anirà a càrrec de Francesc Altés, amb la càpsula “Vendre on-line mitjançant grans marketplaces: amazon, ebay, rakuten…”.

Per la seva part, el CEI Cervera oferirà la segona sessió dels Dijous Emprenedors amb la sessió “Coaching comercial”, impartida per David Jorba, formador i motivador en intel·ligència emocional i PNL.