L’empresa del ceeilleida IN-SITU protagonista al programa “Reinventar-se” del Canal 33

Aquest divendres,16 de Juliol, els membres de l’empresa lleidatana [IN] SITU, instal.lada al ceeilleida,  seran protagonistes del programa “ Reinventar-se” que s’emet al Canal 33. “Reinventar-se” recull l’experiència de persones que han aconseguit superar la crisi refent la seva vida laboral.  Els seus protagonistes són emprenedors, cooperativistes, i gent que està aprofitant les eines que l’administració posa a la seva disposició.
El programa es produeix en col•laboració amb el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya i busca històries positives reals davant la crisi econòmica.
En Martí Picas i en Jordi Seró d’ [IN]SITU explicaran la seva experiència en la creació de la seva empresa, i l’evolució de la mateixa quasi un any després. La gravació es va realitzar a la Sala de Documentació de la Biblioteca de la UdL i al poble de Tavascan ( Lladorre).
[IN] SITU es una empresa ubicada al CEEI Lleida que es dedica a la realització de projectes innovadors entorn la cultura i el patrimoni, i utilitzant el turisme com a dinamitzador de les economies locals.

Canal 33: divendres a les 20.30 h i dilluns a les 24.00 h