L’empresa del CEEI Lleida, USE-IT, guanya el 2on premi del Concurs d’Idees de projectes innovadors del CTFC

USE-IT ha estat premiada pel seu projecte empresarial innovador sobre la usabilitat en entorns industrials, el desenvolupament d’aplicacions mòbils (plataformes Iphone i Android), els seus projectes de disseny i desenvolupament web i la seva filosofia d’adaptar la tecnologia a les persones i no les persones a la tecnologia.
L’acte, emmarcat dins la inauguració oficial de les instal•lacions del CEI Solsonès, va ser presidit pel president del CTFC i conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep M. Pelegrí, i pel rector de la Universitat de Lleida el Sr. Roberto Fernández Díaz.
El concurs està adreçat a persones físiques o jurídiques residents a Catalunya, que hagin pensat o concebut un projecte empresarial innovador, amb perspectives racionals de materialitzar-lo, relacionat amb la fabricació de béns o la prestació de serveis, i que suposin una innovació i diversificació del teixit existent o la penetració en nous mercats i que finalment es generi ocupació al territori.
El concurs pretén animar a persones, empreses i entitats fomentant l’esperit emprenedor per generar la creació d’empreses i augmentar l’ocupació al territori rural.