La plataforma Kiuget, de l’empresa Engisystem Tecnology instal•lada al Ceeilleida, líder en descomptes i ofertes a tota la província

L’empresa Engisystem Technology, serà l’encarregada de la part tecnològica i el Grup Segre aportarà la part de gestió i comercial.

 

La plataforma Kiuget, d’autopromoció digital que permet a comerços i petites empreses gestionar campanyes de màrqueting i fidelització , es situa com a líder gràcies al conveni que ha signat amb el Grup SEGRE, que permet que l’aplicació sigui més completa i ampliar les possibilitats i facilitar als clients i empresaris noves funcionalitats als quioscos.

 

Kiuget, comptarà  a partir d’ara d’una funció de cuponing amb ofertes mols atractives que permetrà  a les empreses oferir diferents descomptes i promocions de productes lleidatans, especialment de turisme i alimentació.

 

També comptarà amb un apartat per posar en marxa campanyes de micromecenatge, un canal de venda d’entrades y tickets de tot tipus i d’una botiga en línia on es podran comprar productes de proximitat que es promocionin i que es distribuiran a través dels canals de la mateixa premsa, utilitzant la xarxa de quioscos.

 

L’empresa Engisystem Tecnology, instal·lada al Centre empresarial de la Caparrella, Ceeilleida, serà l’encarregada de la part tecnològica i el Grup Segre aportarà la part de gestió i comercial. Aquest acord permetrà desenvolupar nous projectes d’innovació a la província de Lleida que es presentaran properament.

 

Foto: ‘Lleonard Delshams / Segre’