La plataforma Blackpier, preveu tancar l’any amb un increment del 100% en les seves vendes

Una nova secció de vestits per a nuvis i accessoris, situen a Blackpier, com  pioners d’Europa en col·leccions personalitzades de vestits  a mida.

Un dels objectius per aquest 2014 és portar la seva sastreria al mercat on line nord-americà per continuar el seu creixement internacional.

La sastreria online Blackpier, preveu tancar aquest 2013 amb un increment del 100% en les seves vendes respecte a l’any anterior. La companyia ha experimentat un creixement notable en el seu volum de negoci gràcies a l’acceptació tant en el mercat nacional com estranger, i preveu seguir expandint el seu model de negoci a altres països europeus i nord-americans.

El projecte  està tenint una gran acollida per part de la població, que ha vist en Blackpier un eix d’oportunitat per continuar amb l’antic negoci de la confecció a mida  de vestits i camises per a així, cobrir una necessitat encara latent.

La plataforma on-line, que va començar l’activitat  fa  poc més d’un any, ja està present  en països com Itàlia, França, Alemanya, Anglaterra, Rússia i Espanya.

En l’actualitat, Blackpier rep unes 200 comandes al mes entre vestits, camises i accessoris. Recentment, ha ampliat la seva gamma a 47 models de camises i 24 vestits, i ha dissenyat una nova secció de vestits per a nuvis i accessoris, situant-se així com els pioners d’Europa en col·leccions personalitzades de vestits  a mida. Un dels seus actuals objectius és dur els seus vestits al mercat online nord-americà per a continuar amb el seu creixement internacional.

L’empresa, amb seu al Centre Europeu d’Empreses i Innovació de Lleida i fundada per quatre joves emprenedors, dissenya vestits i camises a mida de la mà d’un equip de professionals de la confecció. Per a dur el procés, l’usuari escull entre una gran varietat de teles i dissenys i proporciona les seves mides en la plataforma per a realitzar el vestit. Si la persona no sap com prendre-se-les, la plataforma conta amb un vídeo explicatiu en la seva web on es mostra com fer-lo.

Joel Jolí, l’impulsor del projecte, porta dos anys a Shanghai “gestionant la confecció dels vestits a mida amb  acabats  europeus”, que amb Robert Cabrera, Sergio Luaces y Damià Castells,  formen la societat, Blackpier.