La Paeria organitza sessions formatives al Centre d’Empreses Innovadores

Un total de 20 persones van assistir a la càpsula formativa “Habilitats comunicatives per a emprenedors”, organitzada per la Paeria de Cervera, a la sala d’actes del Centre d’Empreses Innovadores (CEI), dijous 2 d’octubre. La formació, adreçada a persones emprenedores i empresariat del territori, va anar a càrrec de Jordi Cabestany, trainer dale carnegie en habilitats comunicatives.

La formació es va realitzar a través d’un taller pràctic on es van dur a terme les eines imprescindibles per a poder desenvolupar les estratègies de comunicació en la societat actual.

Aquesta càpsula formativa s’emmarca dins el programa formatiu que la Paeria ha planificat per a l’any 2014 dirigit a persones emprenedores i empreses del territori i que s’està realitzant a les instal·lacions del Centre d’Empreses Innovadores amb la col·laboració del CEEILleida i el Consell Comarcal de la Segarra.

Les sessions continuaran amb el cicle Els Dijous Emprenedors, seminaris de creació d’empreses innovadores els dies 30 d’octubre, 6, 13 i 20 de novembre