Kataë Energia i E-gastronòmic, s’incorporen al Ceeilleida

En el decurs del primer trimestre, el ceeilleida ha incorporat dos noves empreses, que estaran allotjades al edifici 2 del Centre Empresarial

KATAË ENERGIA, S.L. és dedica al desenvolupament de projectes claus en mà d’energia activa, passiva i d’eficiència energètica, aconseguint l’adequació de l’energia en la seva millor forma. Kataë ofereix una àmplia varietat de productes i serveis per tal d’escollir l’energia que s’adeqüi millor les necessitats de cada client.
Per altre banda l’empresa E-gastronòmic , mitjançant la pàgina web pretén promocionar la gastronomia de les terres de Lleida, mitjançant els restaurants establerts al territori i el seu entorn (aliments, productes, receptes, cultura…). A més de donar a conèixer la cultura gastronòmica, la plataforma proporcionarà als seus usuaris, la possibilitat de realitzar qualsevol tipus de reserva en qualsevol dels establiments adherits gràcies a la implantació d’un innovador model de negoci on-line.
El centre empresarial, està distribuït en tres edificis, en els que estan instal•lades 26 empreses, de diferents sectors empresarials que donen feina a més de 140 persones.
Per altre banda està previst que en el decurs del 2013, s’ampliïn les instal•lacions en més d’un 15%, amb la creació d’un espai cooworking i 4 mòduls més, a disposició de nous emprenedors.