Jornada al Ceicervera: “Les claus per ser un bon comercial”

Un total de 40 persones van assistir, a la jornada “Les claus per ser un bon comercial”, organitzada per la Paeria, a la sala d’actes del Centre d’Empreses Innovadores (CEI) de Cervera

Les persones assistents a la jornada, relacionades o interessades en el món comercial, van estar debatent amb el ponent, Joaquim Carbonell, les claus per a ser un bon comercial, la descripció de funcions i tasques associades a un comercial i les habilitats i competències que ha de tenir un bon comercial.
Joaquim Carbonell és diplomat en ciències empresarials per la UB, direcció de màrqueting per ESADE, en publicitat i màrqueting directe per EADA i màster en educació i TIC per la UOC. La presentació de la jornada va anar a càrrec del paer en cap de Cervera, Ramon Royes.

Aquesta actuació s’emmarca dins el programa formatiu que la Paeria ha planificat per a l’any 2013 dirigit a persones emprenedores i empreses del territori. i que es realitzarà a les instal·lacions del Centre d’Empreses Innovadores.

La jornada del passat divendres 15 de març, va comptar amb la col·laboració del CEEILleida i el suport del Consell Comarcal de la Segarra.