Invelon Technologies, INTECH3D i Aerofor, tres empreses del CEEILleida al Mobile World Congress

Invelon ofereix solucions tecnològiques de realitat virtual i augmentada; INTECH3D orienta als educadors a integrar la impressió 3D en les escoles, cursos universitaris, tallers de treball i biblioteques, i Aerofor explica els seus serveis en inspeccions a través de drons, que permeten augmentar el rendiment i optimització dels cultius mitjançant captació de dades aèries

27-2-2019.- Invelon Technologies, INTECH3D i Aerofor, tres empreses impulsades per joves emprenedors i instal·lades en el viver del CEEILleida, exposen aquests dies en el Mobile World Congress que se celebra aquesta setmana a Barcelona.

Invelon Technologies està present en el Pavelló Espanya del 4YFN, després d’estar seleccionada per ICEX España Exportación e Inversiones, un òrgan del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, i red.es, del Ministeri d’Economia i Empresa. Invelon ofereix solucions tecnològiques de realitat virtual i augmentada que permeten guanyar seguretat en el disseny d’un producte o projecte. En aquesta línia, permet als enginyers i dissenyadors analitzar com es veuria i es comportaria un nou producte o espai, sense necessitat d’haver de construir o combinar múltiples models per al producte en qüestió.

Aquesta empresa lleidatana disposa de capacitats internes per desenvolupar solucions tecnològiques per a formació i muntatge, logística i gestió de magatzems, visualització avançada d’informació, visualització de dades massives o digital twin (rèpliques virtuals d’objectes o processos), entre altres aplicacions.

Invelon Technologies exposa en el Pavelló Espanya del saló 4YFN
La ministra d’Indústria va visitar l’estand d’Invelon i va conèixer l’experiència de la realitat virtual 

INTECH3D exposa en el Youth Mobil Festival (Yomo), organitzada pel mateix Mobile Word Congress de Barcelona, amb l’objectiu d’ajudar als educadors a integrar la impressió 3D en les escoles, cursos universitaris, tallers de treball i biblioteques.

Per a la consultora lleidatana, la impressió 3D “s’està utilitzant en moltes escoles per crear lliçons interactives, mecàniques i tècniques. Això inspira les ments joves i fa que l’aprenentatge sigui més divertit”.

El Youth Mobile Festival (YoMo) està destinat a joves estudiants i és un programa inspirat per a la formació en el món de la ciència, tecnologia i tot el que envolta les matemàtiques.

INTECH3D es troba en saló YOMO

Per la seva part, Aerofor, dedicada al sector dels drons, exposa en el pavelló 8 del MWC, conjuntament amb l’empresa sabadellenca Airk, i on explica els seus serveis en inspeccions d’infraestructures per determinar debilitats i punts crítics de manteniment. Augmenten el rendiment i optimització dels cultius mitjançant captació de dades aèries. Disposen d’un equip especialitzat en la realització de contingut audiovisual, preses aèries i postproducció. Desenvolupen operatius i metodologies per a rescat i vigilància mitjançant la tecnologia RPAS (sistema de medis aeris pilotats remotament).