Inici dels Dijous Emprenedors a Lleida i al Pallars Jussà

Lleida i Tremp van acollir més de 50 alumnes per formar-los amb els coneixements bàsics per a la creació d’una empresa.
Ahir, en la localitat de Lleida i Tremp va començar una nova edició dels Dijous Emprenedors amb la que es vol dotar a emprenedors i empresaris dels coneixements i les tècniques bàsiques per a desenvolupar projectes empresarials innovadors amb garanties d’èxit. Cada centre empresarial pot escollir quatre sessions de les set que se’ls hi ofereix.
1.- Tinc una idea. I ara què?. Jose Alonso, professor UdL
2.- Marketing 2.0. Eduard Cristòbal, professor de la UdL
3.- Passos i costos per crear la teva empresa. Esther Garcia, tècnica Cambra de Comerç de Lleida.
4.- Definició del model de negoci (Mètode Canvas). Salvador Pifarré.
6.- Habilitats Comunicatives. Jordi Cabestany, coach en comunicació
7.- Desenvolupar un projecte emprenedor: de la idea a la crua realitat realitat. Marta Granyó, investigadora en iniciativa emprenedora i professora d’ESADE.
Aquest programa formatiu de creació d’empresa “Dijous Emprenedors”, organitzat conjuntament amb GLOBALleida, s’està impartit a tot el territori a través de la Xarxa de Centres Empresarials, amb l’objectiu de donar formació especialitzada per crear amb èxit una empresa i poder contribuir a la millora professional. El Ceeilleida i el Cei Pallars Jussà, formen part de la Xarxaceilleida, que dinamitza GLOBALleida, que actualment compta amb 18 centres, 180 espais i més de 12.000 m2 a disposició de les persones.