Inauguració Fira F&T

Aquest mati s’ha celebrat la inauguració de la 4a edició de la Fira F&T. L’acte ha estat presidit per la consellera de Treball, Mar Serna, acompanyada del President del Patronat de Fira de Lleida i alcalde de Lleida, Àngel Ros, del president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, i del vicepresident de la Diputació de Lleida i president del Consell Directiu del ceeilleida, Josep Presseguer.
La fira compta amb la participació de 31 empreses i entitats (dues més que l’edició anterior) i disciplines representades. El saló acull 71 activitats professionals, entre conferències, tallers, demostracions i altres iniciatives relacionades amb la formació.
El ceeilleida està present amb un estand de 64m2 a banda de ser co-patrocinador principal de l’esdeveniment.
L’objectiu de F&T és potenciar la formació professional i les seves sortides així com impulsar l’aprenentatge dins l’empresa, informar de totes les inquietuds sectorials tant en matèria de treball com de formació professional, centres públics i privats; explicar al públic en general què és la formació contínua bonificada, l’ocupacional, el reciclatge, etc, i orientar professionalment i laboralment els joves, aportant informació sobre totes les famílies d’oficis dins dels cicles formatius.