[IN] SITU, prepara el mapa de Patrimoni Cultural de Calonge de Segarra

L’empresa instal·lada al CEEI Lleida, [IN] SITU, Gestió Cultural, Patrimoni i Turisme realitzarà el Mapa de Patrimoni Cultural del municipi de Calonge de Segarra (Anoia) després de la signatura del contracte amb l’Ajuntament de Calonge de Segarra i la Diputació de Barcelona aquest mes de gener de 2013
Els mapes de patrimoni cultural són una eina de coneixement que pretén recollir exhaustivament el patrimoni immoble, moble, documental, immaterial i natural d’aquells municipis que en sol·liciten la realització, per tal que es puguin establir mesures de recerca, protecció, conservació i rendibilització social. Cada mapa s’hi acompanya d’una memòria que fa una valoració global del conjunt patrimonial del municipi.
Aquesta eina permet consultar les dades d’un municipi concret o de diversos municipis segons els interessos de l’usuari.
Des de la seva creació al 2009, [IN] SITU ha desenvolupat diversos projectes per a l’Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació, ja sigui col·laborant amb la Xarxa de Museus Locals o en la redacció dels Mapes de Patrimoni Cultural.
Podeu consultar aquí els Mapes de Patrimoni Cultural en línia.
http://patrimonicultural.diba.cat/