[IN] SITU, Gestió Cultural, dinamitzarà la Ruta del Temple del consorci Domus Templi

L’empresa instal·lada al CEEI Lleida, [IN] SITU, Gestió Cultural, Patrimoni i Turisme ha rebut una subvenció del Ministeri de Cultura del Govern central, per a desenvolupar un projecte de dinamització turística de la Ruta del Temple.

La Ruta del Temple, la formen els Castells de Monzón, Gardeny, Miravet, Tortosa i Penyíscola, sota el Consorci del Domus Templi format l’any 2002 pels Ajuntaments de Monzón, Lleida, Miravet, Tortosa i Penyíscola, per desenvolupar i gestionar la Ruta del Temple, el seu projecte de promoció i desenvolupament turístic i cultural, així com qualsevol altra activitat relacionada directa o indirectament amb aquestes finalitats.
El projecte està centrat en la comunicació i difusió d’aquesta ruta, i consistirà en la gestió de la reputació digital, la creació de paquets turístics i un documental sobre els castells templers de la ruta, que s’emetrà per televisió.
El projecte d’[IN] SITU, ha estat el sisè millor valorat entre més de 140 de tot l’Estat Espanyol.
[IN] SITU, és una empresa fundada per els llicenciats en Història i Màsters en Gestió del Patrimoni Cultural, Jordi Seró i Martí Picas, que es dedica a la gestió de projectes entorn el patrimoni cultural i el turisme amb l’objectiu que aquests serveixin com a revulsiu econòmic del territori.
Informació de la Ruta dels Templers: http://www.domustempli.com