IMARTEC, participa a FIRAGOST, la Fira Exposició del camp Català a Valls

L’empresa Imartec de la mà d’Eco-Energia ha presentat a Valls en el marc de la Firagost, les Centrals intel•ligents de generació energètica amb biomassa

En el decurs de la fira han donat a conèixer el sector de la Termotècnia avançada i de les tecnologies per a la conversió energètica de la Biomassa provinent de residus agrícoles, dels residus de la indústria forestal i del processament de la fusta i del pèl•let.
Han proposat, a través de la gestió intel•ligent i selectiva de diversos tipus de Biomassa, l’obtenció d’energia capaç de substituir als sistemes de producció energètica actuals.
L’objectiu és fomentar la recerca i el desenvolupament de noves tecnologies i processos que contribueixen a fer front al canvi climàtic i a altres reptes mediambientals amb un enfocament preventiu, que possibilitin una utilització més eficient dels recursos naturals i permetin avançar cap a un model energètic més sostenible.
El nou concepte amb eficiència energètica permet: Estalvi, Eficiència, Durabilitat, Plug & Save, Rapidesa, Seguretat, Control i Rendibilitat.
IMARTEC ENERGY, és una empresa del Ceeilleida, que recentment han traslladat les seves oficines a EDIFICI ENTREVIES, C / Llorenç Agustí Claveria, 105 Planta 1 – Oficina 6. 25191 (Lleida) http://www.imartec.es